|

Kiralık Forklift Modelleri

Forklift, insanların taşıyamayacağı kadar ağır yükleri bir noktadan diğer noktaya taşımakta kullanılan araçlara verilen isimdir.

iLAN
12:11 - 1/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:35 - 7/01/2019 Pazartesi
Diğer
Forklift
Forklift

Arka bölümlerinde ya da ön bölümlerinde bulunan çatallar aracılığıyla çok ağır yüklerin taşınmasını sağlayan forkliftler, depolarda, limanlarda ve benzeri alanlarda işlerin çok daha hızlı ve kolay biçimde yürümesini sağlayan araçlardır.

Elektrikli veya dizel modelleri bulunan, farklı kapasitelere sahip olan forkliftlerin satış fiyatları ise aracın özelliklerine ve markasına göre birkaç yüz bin lirayı bulabilir. Dolayısıyla özellikle kısa süreli kullanımlar için temin edilmek istenen forklift modelleri söz konusu olduğunda, kiralık forklift modellerine bakmak, bu modelleri sunan firmaların teklifleriyle ilgilenmek yerinde olacaktır.

Kiralık Forklift

Alfa Forklift Türkiye Distribütörü olan TEKMAK İstif Makinaları San.Tic.A.Ş. bunun yanı sıra araç parkında dünyanın önde gelen üreticilerinin markalarını taşıyan kiralık forklift modelleri bulundurmaktadır. Kurumsal ve kısa süreli forklift kiralama konusunda sektördeki en tecrübeli firmalardan birisi olan şirket, kiralık forklift modellerine ihtiyaç duyan şirketlere önemli avantajlar sağlamaktadır. Vergi avantajı, servis ve yedek parça desteği, yedek makine ve ekstra makine desteği, kiralanan araçlara yapılan kaza sigortası gibi avantajlar sunan TEKMAK, forklift kiralamak isteyen kişiler açısından en uygun seçenek olarak görünmektedir.


Yedek parça ve servis desteğinin yanı sıra gerekli görülürse eğitim desteği de veren TEKMAK, farklı kapasitelere ve teknik özelliklere sahip olan kiralık forklift seçenekleri sunmaktadır. Kiralık forklift modelleri arasında ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşündüğünüz aracı seçerek, verilen destekten ve eğitimlerden yararlanma avantajından yararlanarak kiralama işlemini tamamlayabilirsiniz. Tabi modele, kullandığı yakıt türüne ve teknik özelliklerine göre değişen ücretlendirme seçeneklerinin kullanım sürenize göre de değiştiğini unutmamalısınız. Yani günlük veya haftalık olarak kiralayacağınız forklift modellerini aylık kiralamayı tercih etmeniz, kira ücretinin önemli miktarda azalmasını sağlayacaktır.

Diğer seçenekleri kullanarak yani başka firmalardan yardım alarak veya direkt aracın sahibiyle temasa geçerek forklift kiralamanız da mümkündür. Ama bu durumda ası geçen firma tarafından sunulan kiralama ücretlerini ve verilen garantileri bir arada bulmakta zorlanacağınızı söyleyebiliriz. Örneğin forklift sahibi olan firmadan daha uygun ücretlerle araç kiralayabilirsiniz ama 2-3 gün sonra araç bir kaza geçirirse ya da arıza yaparsa, sigorta ya da yedek parça-servis garantisi gibi ek özelliklerden faydalanmanız mümkün olmayacaktır.

Kiralık Forklift Modelleri Arasında Seçim Yapmak

Kiralık forklift modelleri arasında seçim yapmak zorunda kalırsanız, öncelikle bakacağınız özellikler fiyat unsuru değil, aracın kullandığı yakıt türü ve markası/modeli olmalıdır. Çünkü kullandığı yakıt türüne göre ihtiyacınız olan alanlarda verimli şekilde kullanılması mümkün olmayabilir ya da sektörde kabul görmeyen bir marka olması nedeniyle yedek parça/servis imkânlarından yoksun olabilir. Dolayısıyla kiralama ücreti olarak verdiğiniz miktar boşa harcanmış bir para olarak kalabilir. Seçim yapma aşmasında fiyat unsuru da devreye girebilir ama yaptığınız işe bağlı olarak (maliyet/getiri) tablolarına göre daha yüksek ücretle kiraya verilen forklift modelini de seçmeniz gerekebilir. Forkliftleri kiralamak yerine satın almak istiyorsanız eğer Forklift satın almak istiyorsanız eğer tekmakistif.com bağlantısını inceleyiniz.


Böyle tereddütler yaşamak istemiyorsanız, TEKMAK gibi bütün seçeneklere açıklık getiren ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayı taahhüt eden bir firmayla çalışmanızı öneririz. Forklift kiralama ihtiyacı ortaya çıktığında ya da forklift satın almanız gerektiğinde, sektörde öne çıkan firmaların başında gelen TEKMAK ile bağlantı kurmak, en akılcı ve isabetli karar olacaktır.

#kiralık
#tekmak
#Forklift
6 yıl önce
default-profile-img