|

Kızlar ve Kadınlar için Yerli Sosyal Ağ: KizlarSeviyor.com

Ülkemizde kızlara ve kadınlara özel geliştirilen yerli ve sosyal ağ olan kizlarseviyor.com sitesi, ve Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir sosyal deneyimi sunuyor. Kızlara ve kadınlara özel geliştirilen bu sitenin sahibi de Tahsin Çetinkaya. Çetinkaya, diğer sosyal ağlardan sıkılan kızlar ve kadınlar için böyle bambaşka bir deneyim sunmak için kolları sıvayarak, ülkemizde eşine rastlanmayacak bir proje geliştirmiş.

iLAN
17:52 - 12/07/2019 Cuma
Güncelleme: 18:08 - 12/07/2019 Cuma
Diğer
Sosyal ağ
Sosyal ağ

Sadece kızlara ve kadınlara özel geliştirilen sosyal ağ kizlarseviyor.com, sizlere yepyeni bir sosyal paylaşım heyecanının deneyimini cebininize kadar getiriyor. Resimler, videolar, sesinizin kayıtlarını, emojiler, müzikler ve daha onlarca farklı paylaşım özelliğimiz ile sizlere paylaşım yaparken eğlendirmek ve gülümsetmek adına bir çok farklı özelliği sizlere sunuyor.

Üyelik tamamen ücretsiz. Sizlerde binlerce üyemizin arasında kendinizi iyi hissedecek, kırk yıllık dost muhabbetlerine akacağınız, kızların ve kadınların bir araya geldiği ve binlerce üyeye sahip bir ortamı sizlere sunuyor.

Kizlarseviyor.com sitesinde paylaşım yaptıkça para puan kazanabiliyor,, kazandığınız para puanları istediğiniz zaman çekip istediğiniz gibi harcayabiliyorsunuz.

İçeriği paylaşırken para puan kazandığınız gibi, içeriğiniz kaliteli ve doyurucu olduğu zaman Googledan ve sosyal medyadan içeriğinize gelen insanlarda bu içeriğinizin sınırsız para puan kazanabiliyorsunuz. Yani paylaşımlarınız popüler olduğunda içeriğiniz bir fabrika gibi sürekli para kazanabiliyorsunuz.

Diğer sosyal ağlardan sıkılan kızlar ve kadınlar için yepyeni bir sosyal paylaşım sitesi olarak yayın yapan sitede hem paylaştığınız resim, video makale, blog beğeni yorum gibi sosyal aktivitelerinizden kazandığınız para puanları hem nakit olarak banka hesaplarınıza çekebilirsiniz hem de sitede para puanları dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Resim paylaşabilir, video izleyebilir, kendi bloglarınızı yazabilir, mağaza da istediğiniz kıyafetinizi, eşyanızı satabilir veya begendiğiniz ürünleri satın alabilirsiniz. Hem de para ödemeden.

Kazandığınız para puanları direkt site içinde kullanabiliyorsunuz.

Kızlar ve kadınlar için oluşturulan sitede ayrıca, sayfalar oluşturulabiliyor, gruplar kurulabiliyor ve paylaşımlarınızı herkese açabilir, arkadaşlarınıza gösterebilir veya sadece özel olarak kişisel olarak gizleyebilirsiniz.

Ayrıca, günlük hayatta genç kızların ve kadınların işine yarayacak paylaşımları bulabilir, kişisel görüşlerinizi yansıtabilirsiniz.

Binlerce kozmetik ürüne ait detaylı paylaşımları ve bu ürünleri kulllananların yorumlarını okuyarak bu ürünler hakkında genel bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Böylelikle hatalı ve kullanımınıza uymayan, kötü kalite puanı ve yorum almış ürünlere boş yere ücret ödeyerek satın almamış olursunuz.

Ayrıca madecassol expigment travazol krem gibi teninizi besleyen, yara ve sivilcelere iyi gelen birçok krem hakkında ve güncel modaya uygun birçok kısa saç modelleri konusunda detaylıca bilgi sahibi olmuş olacaksınız.

Kısa sürede yerli sosyal ağa binlerce üye kaydı yapılırken, yüz binlerce paylaşım rekoru kırdı. Diğer sosyal ağlarda da birçok kullanıcı, kizlarseviyor.com sitesindeki profilini paylaştı.

#sosyal medya
#kadın
#genç kız
5 yıl önce