|

Kocaali sahilinde çalışmalar sürüyor-Kocaeli yerel haber

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Yeni Şafak
18:57 - 10/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:00 - 10/08/2017 Perşembe
IHA
Kocaali sahilinde çalışmalar sürüyor-Kocaeli yerel haber
Kocaali sahilinde çalışmalar sürüyor-Kocaeli yerel haber

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Yeni projenin Kocaali sahillerine bir hareketlilik kazandıracağını aktaran Başkan Toçoğlu, “Kocaali ilçemizin Caferiye Mahallesi’nde başlattığımız sosyal tesis çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah projemizi kısa süre içerisinde tamamlayacak, şehrimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Toçoğlu, “Projemizi 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediyoruz. Çevre duvarlarımızı ve yüzme havuzlarımızın betonarme kısmını tamamladık. Hizmet binamızın kaba inşaatı da bitmiş durumda. Hamdolsun bu anlamda iyi bir mesafe katettiğimizi söyleyebilirim. Projemizin içerisinde sadece kadınlarımızın kullanabileceği bir plaj, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kafeterya, oturma grupları, spor alanları ve yeşil alanlar yer alacak” diye konuştu.

Turizm canlılık kazanacak

Başkan Toçoğlu, Kuzey bölgelerinin yeşil ve mavinin buluştuğu müthiş bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek, ‘’Hem şehrimizden hem de ülkemizden ziyaretçiler özellikle yaz aylarında bu bölgemize geliyor. Karasu’da inşa ettiğimiz Sahil Park projesinin de büyük bir beğeni kazandığını ifade etmem gerekir. Aynı zamanda ilçe turizminde de büyük bir canlılık yaşanıyor. Kocaali’de de yeni çalışmamız turizm göstergelerine ivme kazandıracaktır. Bu bölgenin turizm potansiyeli olduğunu biliyor. Adımlarımızı bu doğrultuda atıyoruz. İnşallah esnaflarımız için de bu durum getiri sağlayacaktır. Projemizin şehrimize, ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gebze’nin projeleri masaya yatırıldı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze’de devam eden ve kazandırılacak projeleri masaya yatırdı.Başkanlık toplantı salonunda düzenlenen hizmet sunumunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a devam eden yatırımlar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’ın yanı sıra Başkan Danışmanı Şakir Bitmez ve ilgili teknik birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde projeler tek tek ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde devam çalışmalara ilişkin istişarenin de yapıldığı değerlendirme toplantısında Başkan Köşker ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a Gebze Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan hizmetlere ve devam eden projelere ilişkin de bilgi verdi. Toplantının oldukça verimli geçtiğini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ekibi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


#Kocaeli
#proje
#Kocaali sahili
7 yıl önce