|

Kocaeli ve Sakarya seçim sonuçları 2018! Kocaeli ve Sakarya AK Parti seçim sonuçları

Kocaeli ve Sakarya seçim sonuçları yenisafak.com’da. Kocaeli ve Sakarya’da AK Parti’nin ne kadar oy aldığını, hangi ilçeden ne kadar oy çıkardığını, canlı sandık sonuçlarını ve oranlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte 24 Haziran Kocaeli ve Sakarya seçim sonuçları.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 20:11 - 24/06/2018 Pazar
Diğer
24 Haziran seçim sonuçları Yeni Şafak'ta.
24 Haziran seçim sonuçları Yeni Şafak'ta.

Kocaeli ve Sakarya seçim sonuçlarını sizler için hazırladık. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçlarını Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasından görebilirsiniz.

AK Partililer ilk seçim sonuçlarının ardından Huber Köşkü’ne akın etti

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile çok sayıda vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuçları takip ettiği Huber Köşkü önüne akın etti. Ellerinde AK Parti bayraklarıyla vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı’daki ikametinden çıkarak akşam saatlerinde seçim sonuçlarını takip etmek için Tarabya’daki Huber Köşkü’ne geçmişti. AK Partili vatandaşlar da seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile birlikte Huber Köşkü önüne gitti. Araçlarıyla korna çalan vatandaşlar, ellerinde AK Parti bayraklarıyla AK Parti’nin önde gitmesini kutluyor. Köşk önünde araç kuyrukları oluştu.

#Seçim sonuçları
#Kocaeli seçim sonuçları
#Sakarya seçim sonuçları
6 yıl önce