|

Kocaeli'de yarın (10 Ocak) okullar tatil mi? 5 günlük Kocaeli hava durumu!

Kocaeli Valiliğinden yarın okullar tatil mi? sorusuna dair herhangi bir açıklama olup olmadığı öğrenciler ve veliler tarafından büyük merak konusu. Bu yazımızda 5 günlük Kocaeli hava durumunu da sizlerle paylaştık. Peki Kocaeli'de yarın (10 Ocak Salı) okullar tatil mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:22 - 9/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:36 - 9/01/2017 Pazartesi
Diğer

Kocaeli'de 10 Ocak Salı okullar tatil mi? Önümüzdeki günlerde Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Kocaeli'nde, olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün tatil edilirken, çocuklar karda oynamanın, karla kaplı tepelerden kaymanın keyfini çıkardı. Kocaeli Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün il genelinde okulları tatil etti. Kar yağışı aralıklarla etkili olurken, kar yağışı çocuklar için eğlenceye dönüştü.





İzmit Kent Ormanı'nda çocuklar kartopu oynayıp, orman içerisinde piste dönüşen alanda eğlendi. Kızakları olan çocuklar karla kaplı tepeden aşağı kayarken, kızakları olmayan çocuklar ise leğenlerin içeisine girip, poşetlerin üzerine oturup kaydı. Bazı çocuklarla birlikte anne ve babaları da tepeden aşağı kayarak eğlenceye ortak oldu. Mahalle aralarında ise çocuklar kartopu oynayıp, kardan adam yapıp, eğlenerek kar tatilinin keyfini çıkardı.



Kocaeli'de 10 Ocak Salı okullar tatil mi?


Kocaeli'de yarın okullar tatil mi? sorusuna dair Kocaeli Valiliğinden yapılan henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Yapılacak herhangi resmi açıklamayı anında sizlere sunacağız.





#Kocaeli hava durumu
#Kocaeli'de yarın okullar tatil mi?
#Kocaeli Valiliği
7 yıl önce