|

ATV Kuruluş Osman yeni sezona muhteşem giriyor: İşte 99. bölüm fragmanı ve yeni oyuncu kadrosu!

ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman dizisi 4. sezona bomba gibi giriyor. Osman Bey dönemindeki olayları konu alan ve yayınlandığı akşamları izleyeni ekrana kitleyen Kuruluş Osman muhteşem bir sezonla geri dönüyor. 5 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan dizinin yeni sezonunda yayınlanacak olan 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon Kuruluş Osman oyuncuları kim?

10:52 - 28/09/2022 Çarşamba
Güncelleme: 08:46 - 4/10/2022 Salı
Yeni Şafak
Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman?
Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman?

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncular ile merhaba diyor. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'ın heyecanla beklenen 4. sezon tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Özge Törer gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezon tanıtımı büyük ilgi gördü.

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? sorusu dizi hayranlarının uzun süredir cevabını aradığı sorular arasında yer alıyordu.

Merakla beklenen sürpriz karakterleri ve birbirinden yetenekli oyuncularla daha da zenginleşen oyuncu kadrosu ile yine reytingleri alt üst etmeye hazırlanan 'Kuruluş Osman', ezberleri bozacak dördüncü sezonunda yönünü Bursa ve İstanbul'a çeviren Osman Bey'in devlet kurmak için vereceği kıyasıya mücadeleyi ekrana taşıyacak. ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman muhteşem bir sezonla geri dönüyor. 5 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan dizinin yeni sezonundan ilk tanıtım geldi.

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimler?

İşte Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları:
  1. Hakan Yılmaz,
  2. Nihat Altınkaya,
  3. İpek Karapınar,
  4. Deniz Hamzaoğlu,
  5. Kaan Yalçın,
  6. Almila Uluer Atabeyoğlu,
  7. Miray Akay,
  8. Begüm Çağla Taşkın,
  9. Caner Nalbantoğlu,
  10. Talat Can Büyükaltay,
  11. Noyan Üzer

Kuruluş Osman dizisi

Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarih, aksiyon, macera, kurgu ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, 2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Diriliş "Ertuğrul" dizisinin devamı niteliğindedir. Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer, Çağrı Şensoy, Rüzgar Aksoy ve Yiğit Uçan yer almaktadır.

Kuruluş Osman konusu

O, kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman Gazi Karanlığın içinde ona yol gösteren "aşk" oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını "aşkla" gördü. Gücünü kılıcından değil, "aşktan" aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını "aşkla" verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna Osmanlılar yürüyüşün hikayesi. Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu I. Osman'ın hayatına odaklanmaktadır.

Kuruluş Osman ana karekterleri

  • Osman Gazi (Burak Özçivit): Ertuğrul Gazi'nin en küçük oğlu. Kayı Obası'nın beyi. Bala Hatun ve Malhun Hatun'un kocası.
  • Malhun Hatun (Yıldız Çağrı Atiksoy): Umur Bey’in kızı. Osman Bey'in eşi.
  • Şeyh Edebali (Seda Yıldız): Ahi teşkilatının lideri.
  • Bala Hatun (Özge Törer): Şeyh Edebali’nin kızı. Osman Bey'in eşi. Kayı Obası'nın baş hatun.
  • Cerkutay Alp (Çağrı Şensoy): Komutan Balgay'ın eski nökeri. Osman Gazi'nin alpi.
  • Turgut Alp (Rüzgar Aksoy): Namlı bir Türk alpi.
  • Boran Alp (Yiğit Uçan): Osman Gazi'nin alpi.

Kuruluş Osman karakterleri listesi

Bitirilen karakterler

#Kuruluş Osman
#atv
#Kuruluş Osman yeni sezon
2 yıl önce