Kuşadası Yerel Haber: Kuşadası’nda trafik kazası; 5 yaralı

Kuşadası Yerel Haber: Kuşadası’nda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ağır şekilde yaralandı. Durumu ağır olan yaralılar Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. İşte Kuşadası haberleri ile ilgili ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:04 - 30/07/2017 Pazar
Güncelleme: 14:06 - 30/07/2017 Pazar
IHA
Kuşadası Yerel Haber: Kuşadası’nda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ağır şekilde yaralandı.
Kuşadası Yerel Haber: Kuşadası’nda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ağır şekilde yaralandı.

Kuşadası’nda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ağır şekilde yaralandı. Durumu ağır olan yaralılar Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası çevre yolu üzerindeki Sanayi kavşağında saat 03.00’de meydana gelen trafik kazasında ışık ihlali yapan iki özel otomobil birbiriyle çarpıştı. Kaza sırasında araçlarda bulunan 5 kişi, Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçlardan çıkarıldı. Ağır yaralanan ve durumları ağır olan 5 kişi ilk müdahalenin ardından ambülanslarla Aydın Devlet Hastanesi’ne nakledilerek, tedavi altına alındı.

Kuşadası Pamucak’ta silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’in Selçuk ilçesinde göçmen kaçakçılığı yapan grupların, Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde silahlı çatışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.Edinilen bilgiye göre, göçmen kaçakçılığı suçundan sabıkalı olan Ömer A., Mehmet Faruk U. ve Atalay Ö. aralarındaki tartışmayı görüşmek üzere Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde buluştu. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesinin ardından N.Y. isimli şahıs silahını çıkararak Ömer A. ve Mehmet Faruk U.’ya ateş etti.

Olay sırasında Ömer A. hayatını kaybederken, Mehmet Faruk U. ağır şekilde yaralandı. Olaydan sonra kaçan Atalay Ö. kısa süre sonra Selçuk jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Sorgulaması yapılan Atalay Ö., silahının kazayla ateş aldığını iddia etti. Kuşadası’nda yaşayan ve olayda hayatını kaybeden Ömer A.’nın otopsi işlemlerinin ardından yarın Kuşadası’nda toprağa verileceği öğrenildi.


#Kuşadası
#Kuşadası Yerel Haber
#Trafik kazası
7 yıl önce