|

Lussoro Bodrum

2018 yazı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Lussoro Bodrum Hotel, alışılmışın tamamen dışında bir muhafazakar konsept ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Şafak ve
22:32 - 11/02/2018 Pazar
Güncelleme: 17:30 - 20/02/2018 Salı
Diğer
Lussoro Otel
Lussoro Otel

Tanıtım Fiyatlarında Son Gün 26 Şubat !

Kaliteli ve butik hizmet anlayışı ile Bodrum İslami otelleri arasında liderliği hedefleyen Lussoro Bodrum Hotel, erken rezervasyon döneminde çok özel tanıtım fiyatları ile misafirlerinin rezervasyonlarını şimdiden almaya başladı bile. Lussoro Bodrum’un Alkolsüz Premium Herşey Dahil konsepti, Bay-Bayan ayrı Lusso Beach Club’ı ve Havuzları, Tanıtım fiyatları, size özel kampanyalarını ve ödeme seçeneklerini görmek için

linkine tıklayarak ilgili bölümleri incelemeniz yeterli.

Peki ne var bu Lussoro Bodrum Hotel'de?

İslami kurallara tamamen uygun bir şekilde ve özgürce bir tatil yaşamak istemez miyiz? İşte bu ayrıcalığı Lussoro Bodrum Hotel, kelimesi kelimesine sunuyor. Lüks ve modern dekorasyonu, kaliteli restoranı ve özenle seçilmiş müzikleri ile hayatınız boyunca unutamayacağınız sıradışı bir tatil yaşayacaksınız. Otelin odaları özenle dekore edilmiş ve konforunuz için her şey, her detayına kadar düşünülmüş. Otelin genel alanlarında ise lüksü ve kaliteyi hissedeceksiniz. Kullanılan dekorasyon malzemelerinden, çevredeki aksesuarlara, sunulan yiyecek & içecek hizmetinin kalitesinden, Lusso Beach Club olarak adlandırılan plaj ve havuz alanında bulunan ahşap iskele platform, Cabanalar (Localar) ve soğuk havlu servisine kadar her şey sizi olduğunuzdan çok daha özel hissettirecek.


Alkolsüz Premium Herşey Dahil

Lussoro Bodrum Hotel'in yiyecek & içecek konsepti Alkolsüz Premium Her Şey Dahil olarak belirtilmiş. Bu konsepte göre; otel içerisinde sunulan tüm yiyecekler Helal Gıda Serfifikası'na sahip. Yani istediğin her şeyi gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. Ayrıca otel sınırları içerisine alkollü içecek sokulması bile yasak. Lussoro Bodrum Hotel'de açık büfe şeklinde hizmet sunuluyor. Ama bu açık büfe bildiğimiz sıradan otellerin açık büfesi gibi değil. Mesela kahvaltı büfesinde sadece peynir ve şarküteri kısmı için bile 2 ayrı personel çalışıyor. Tüm dünya peynirlerinin ve yöresel peynir çeşitlerinin bulunduğu peynir büfesinden dilediğiniz peyniri seçiyorsunuz, peynir büfesinden sorumlu personel istediğiniz kadar ve istediğiniz şekilde kesip hazırlayarak tabağınıza servis ediyor. Sırf peynir büfesi için böyle bir hizmet veriliyorsa diğer birimleri ve lezzetleri siz düşünün. Kısacası Lussoro Bodrum Hotel'in açık büfesi 3-4 çeşitle sınırlı değil, aksine sınırsız. Size sadece ne yiyeceğinize karar vermek düşüyor. İçecekler ise şişeli ve markalı ürünlerden oluşuyor…

Lussoro Bodrum’da Dinlence Var

Otelin bir diğer farkı ise aktivite ve eğlence anlayışı. Lussoro Bodrum Hotel'de sıradan her şey dahil otel anlayışı yok. Yılların tecrübesiyle hizmet sunan otel yönetimi, sizin gibi düşünüp, buna göre bir hizmet anlayışı oluşturmuş. Hepimizin tatile gitme amacı yenilenmek değil mi? Bu yüzden gündüzleri otelde kesinlikle gürültülü animasyon etkinlikleri yok. Rahatlamanız ve Bodrum’un o güzel güneşinin altında dinlenmeniz için Chill Out, Lounge ve Blues ağırlıklı bir playlist oluşturulmuş. Restorana geçtiğinizde ise yemeğinizi özellikle piyano ağırlıklı klasik müzik eşliğinde yiyorsunuz. Havuz ve plaj alanında ise hiç rahatsız etmeyen bir ses seviyesinde Türkçe ve yabancı Deep House, Nu-Disco ve House müzik çalmakta. Yani Bodrum / Çeşme / Alaçatı gibi tatil yerlerinde duyduğumuz, gördüğümüz Beach Club’ların aynısının muhafazakar versiyonu diyebiliriz. Tabii ki eğlence hiç yok değil. Tematik geceler, açık hava sineması etkinlikleri, canlı müzik ve fasıl gibi eğlenceler düzenleniyor.


Lusso Beach Club

Bir muhafazakar otelin olmazsa olmazı olan kadın - erkek ayrı havuzlarının olmasıdır. Lussoro Bodrum Hotel'de sadece havuzlar değil, plajlar da ayrı. Lusso Beach Club’da Kadın misafirlerin tüm hassasiyetleri ve özgürlükleri düşünülerek etrafı kesinlikle görülmeyecek şekilde kapatılmış bir havuz & plaj alanı yapılmış. Havuzda ve plajda kadın misafirler özgürce eğlenebilir, denize ve havuza istedikleri kıyafetle girebilir, istedikleri gibi güneşlenebilir ve hatta havuz ve plaj arasında üstlerini değiştirmeden rahatlıkla geçiş yapabilirler. Üstelik havuzlarda bulunan kaydıraklar ile de eğlenebilirler. Erkekler için de özel plaj ve havuz alanları ve su kaydırağı mevcut.

Siz havuzda, plajda veya locanızda deniz ve güneşin tadını çıkartırken soğuk havlunuz ile serinleyebilir, alkolsüz kokteylinizi yudumlarken unutulmaz bir Bodrum tatili yaşayarak anılarınızda Lussoro Bodrum’a özel bir yer ayırabilirsiniz.

Lussoro Bodrum’da Çocuklar için

Lussoro Bodrum Hotel'de çocuklar da çok iyi düşünülmüş. Çocuklara özel Mini Kulüp bulunuyor. Mesleğinde uzman kişilerden oluşturulmuş Mini Kulüp'te çocuklar eğitici ve öğretici oyunlara katılabilir, yeni arkadaşlar edinip sosyalleşebilir, patlamış mısır ve çizgi film saati ile keyifli anlar yaşayabilirler. Ayrıca çocuklara özel çocuk havuzları, kadın ve erkekler havuz alanlarında ayrı ayrı bulunuyor.

Bodrum'un en yeni ve en sıradışı oteli olma konusunda emin adımlarla ilerleyen Lussoro Bodrum Hotel'in donanımını ve hizmetlerini yazmakla bitiremeyiz. Eğer ilginizi çektiyse
adresinden otelin detaylı bilgilerine ulaşabilir, saat 24:00'e kadar hizmet veren 0252 988 02 00 telefon numarasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tanıtım Fiyatlarında Son Gün 26 Şubat !


#lussoro
#otel
#tatil
6 yıl önce
default-profile-img