|

Malatyaspor Trabzonspor maç özeti ve golleri

Malatyaspor Trabzonspor maç özeti ve golleri haberimizde. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon yükselişte ve ligin flaş takımları arasında yer alıyor. Malatyaspor, dün akşam evinde Trabzonspor ile oynadığı maçta 5-0 gibi farklı bir skorla galip geldi. İşte Malatya TS maç özeti...

Yeni Şafak
14:18 - 10/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:29 - 10/11/2018 Cumartesi
Diğer
Malatyaspor Trabzonspor maç özeti ve golleri.
Malatyaspor Trabzonspor maç özeti ve golleri.

Malatyaspor Trabzonspor maç özeti ve gollerini haberimiz üzerinden izleyebilir ve maçların canlı skorlarını da yenisafak.com üzerinden takip edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, evinde Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon "4 büyükler" olarak kabul edilen takımlardan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u mağlup etti, Beşiktaş'a ise yenildi.

Süper Lig'de 2. sezonunu geçiren sarı-siyahlı takım, büyük takımlara karşı gösterdiği performansla dikkati çekiyor.

Sezonun 2. haftasında Fenerbahçe'yi sahasında 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor, 5. haftada konuk olduğu Beşiktaş'a ise 2-1 mağlup oldu.

Sarı-siyahlılar, ligin 10. haftasında ağırladığı Galatasaray'ı 2-0 yenerek 4 maçlık galibiyet serisini başlattı. Bu maçın ardından Ziraat Türkiye Kupası 4. tur müsabakasında konuk ettiği Kırklarelispor'u 1-0 yenen Malatya temsilcisi, ligde Aytemiz Alanyaspor deplasmanından ise aynı skorla galip ayrıldı.

Son olarak Trabzonspor'u ağırlayan Evkur Yeni Malatyaspor, bordo-mavili rakibini 5-0 yenerek Süper Lig tarihinin en farklı galibiyetini yaşadı. Sarı-siyahlı takım, puanını 21'e çıkardı.

Erol Bulut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Evkur Yeni Malatyaspor, ligde çıktığı 12 maçta 19 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor kendi sahasında Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti.

4'üncü dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Boutaib, ikili mücadeleden sonra şutunu çekti, top auta çıktı.

36'ncı dakikada Boutaib pasını bekletmeden Guilherme'ye aktardı. Guilherme, ceza alanına girer girmez düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

38'inci dakikada Aleksic sağ kanattaki Guilherme'ye pasını verip hızla içeri girdi. Ardından Guilherme'nin ceza alanına yaptığı ortaya hareketlenen Aleksic'in sol ayağının dışıyla yaptığı vuruşta top ağlara buluştu: 2-0.

45'inci dakikada sol çaprazda ceza sahası çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Jose Sosa direkt kaleye sert vurdu. Onun vuruşunda top üstten auta gitti.

MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ (İKİNCİ YARI)

48'inci dakikada serbest vuruşta kaleyi karşıdan gören yerden sert vuran Aleksic, topu ağlara gönderdi: 3-0.

51'inci dakikada sol kanattan Guilherme'nin kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Boutaib'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 4-0.

64'üncü dakikada Aleksic'in ceza sahası içerisine gönderdiği topla buluşan Guilherme topa dokundu. Onun vuruşunda top ağlarla buluştu: 5-0.

79'uncu dakikada Aleksic'in pasıyla ceza sahası içerisinde kaleci Onur ile karşı karşıya kalan Pereira'nın vuruşunda, kaleye giden topu, savunmada Hüseyin çıkararak golü önledi.

82'inci dakikada Nwakaeme'nin pasında ceza alanının solunda topla buluşan Ekuban'ın müsait durumda şutunda, kaleci Farnolle gole izin vermedi.

Karşılaşma ev sahibi takımın 5-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Karşılaşmanın ardından Trabzonsporlu futbolcular taraftarlarının yanına giderek skordan dolayı özür diledi. Bordo mavili futbolcular taraftara, 5-0'lık mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduklarını söylerken, karşılaşmayı izleyen tüm bordo mavili taraftarlardan özür dilediklerini belirttiler.

Yeni transferler öne çıktı

Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Daniel Aleksic ile Guilherme, Trabzonspor maçında sergilediği performansla göz doldurdu.

Sarı-siyahlılar, bu sezon Aleksic'in ligde gol attığı 4 maçtan 12 puan çıkarttı. Göztepe, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'a birer gol atarak takımına galibiyet getiren Sırp oyuncu, Trabzonspor karşısında ise fileleri 2 kere havalandırarak takımın en skorer oyuncusu konumuna yükseldi.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme ise bu sezon Süper Lig'deki tüm karşılaşmalara ilk 11'de başladı.

İkisi Trabzonspor'a olmak üzere söz konusu maçlarda 3 gol kaydeden Guilherme, takımının attığı 6 gole de katkıda bulundu.

Gelenek bozulmadı

Süper Lig'de bu sezon öne geçtiği hiçbir karşılaşmayı kaybetmeyen Evkur Yeni Malatyaspor, bu geleneğini sürdürmeye devam ediyor.

Sarı-siyahlı ekip, bu sezon öne geçtiği Göztepe, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor maçınlarını kazandı. Medipol Başakşehir karşılaşmasından ise beraberlikle ayrıldı.

Gündüz: "Bu sonuçların bizi şımartmaması lazım"

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Trabzonspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Sarı-siyahlı takımın güzel bir oyunla galip geldiğini aktaran Gündüz, "Yeni Malatyaspor'umuz gerçekten güzel futbol oynadı. Diğer maçlara nazaran daha iyi bir oyun vardı sahada. Rakibimiz iyi olan takımımıza karşı oynayamadı. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Özellikle de kalecimiz Fabien Farnolle'yu. Gerçekten iyi bir mücadeleyle kazandık." değerlendirmesinde bulundu.

Yakaladıkları galibiyet serisiyle milli maçlar için liglere verilecek araya çok iyi bir motivasyonla gireceklerini dile getiren Gündüz, şunları kaydetti:

"Çok mutluyuz ama ayaklarımızın yere de sağlam basması lazım. Bu sonuçların bizi şımartmaması gerek. Sezon sonunda UEFA Avrupa Ligi'ne gitme isteğimiz olursa gerçekten dikkat etmek zorundayız. Havaya girmeden mücadelemize devam edeceğiz. UEFA'ya gitmek gibi bir isteğimiz yoktu ancak bizim gibi takımların bu konuda bazı altyapılarının olması gerek. Gitmek istesek bile her konuda hazırlığımızın olması gerekir. Bunları da tamamlarsak Avrupa'da ülkemizi elbette başarıyla temsil etmek isteriz."

#Evkur Yeni Malatyaspor
#Spor Toto Süper Lig
#Malatyaspor Trabzonspor maç özeti
#Malatyaspor Trabzonspor özet
#Malatya TS özet
5 yıl önce
default-profile-img