|

Maltepe Meydanı “demokrasi nöbetine“ hazır-İstanbul haberleri

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında Maltepe Belediyesi tarafından ilçe meydanına “Demokrasi Şehitleri” anma çadırı kuruldu.

Yeni Şafak
17:36 - 13/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:39 - 13/07/2017 Perşembe
IHA
Maltepe Meydanı “demokrasi nöbetine“ hazır-
Maltepe Meydanı “demokrasi nöbetine“ hazır-

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında Maltepe Belediyesi tarafından ilçe meydanına “Demokrasi Şehitleri” anma çadırı kuruldu.Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe halkına hafta boyunca sürecek Demokrasi Nöbeti’ne katılma çağrısı yaptı.

15 Temmuz darbe teşebbüsünün birinci yılında Maltepe Belediyesi, şehit ve gazileri unutmadı. Maltepe Meydanı’nı bayraklarla donatan belediye, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Çadırı kurdu. Maltepe Meydanı’nı adeta bir Demokrasi Meydanı’na dönüştüren Maltepe Belediyesi’nin astığı ve üzerinde “Adlarımız farklı soyadımız Türkiye” “Halk en büyük güçtür” “15 Temmuz Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz” “Yaşasın Halkın Gücü Yaşasın Demokrasi” yazılı pankartlar dikkat çekiyor.

Demokrasi nöbetine çağrı
Etkinlikler kapsamında Maltepe Meydanı’nda demokrasi nöbeti başlatan Maltepe Belediyesi, çadırda çeşitli ikramlar ve kumanya da dağıtılacak.16 Temmuz sabahına kadar meydanda kurulu olacak çadırda, çeşitli etkinlikler ve konuşmalar yapılacak. 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminin engellenmesinde etkili olan demokrasi nöbetleri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın çağrısıyla hafta boyunca devam edecek. Maltepe Meydanı’nda gerçekleştirilecek demokrasi nöbetine Başkan Kılıç da katılacak.
#Maltepe
#Demokrasi nöbeti
#İstanbul
#15 Temmuz
#maltepe meydanı
7 yıl önce