|

Manchester City 6-3 Manchester United maç özeti

İngiltere Premier Lig’de Manchester City - Manchester United derbisi nefes kesti. City sahasında ezeli rakibi Manchester United’ı konuk etti. Manchester City ilk yarı rakibi United’ı adeta gol yağmuruna tuttu. Toplam 9 gol atılan maçta Manchester City’de Phil Foden ve Erling Haaland hat-trick yaptı. Manchester United da ise Antony ve Anthony Martial (2) golleri attı. Manchester City rakibi Manchester United’ı 6-3 yenerek 3 puana ulaştı. Manchester City - Manchester United maç özetine, gollerine ve İngiltere Premier Lig gollerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

18:38 - 2/10/2022 Pazar
Güncelleme: 18:45 - 2/10/2022 Pazar
Yeni Şafak
Manchester City
Manchester City
Etihad Stadyumu
’nda ezeli iki rakip karşı karşıya geldi. Ligde 4 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Manchester United’ın bu maçta serisi bozuldu. Manchester City’nin usta golcülerine engel olamayan Manchester United’da
Cristiano Ronaldo
forma şansı bulamadı. City
Haaland
ve
Foden
’nin golleriyle Kırmızı şeytanları devirdi. İşte detaylar.

MANCHESTER CİTY - MANCHESTER UNİTED MAÇ ÖZETİ

Manchester City'nin golleri 8, 44 ve 72. dakikalarda Phil Foden ile 34, 37 ve 64. dakikalarda Erling Haaland'dan geldi. Manchester United'ın gollerini ise 56. dakikada Antony, 84 ve penaltıdan 90+1. dakikada Anthony Martial attı. Erling Haaland, 3 golünün yanı sıra 2 de asist yaparak 5 gole doğrudan etki etti.

Manchester City - Manchester United
maç özeti için

İNGİLTERE PREMİER LİG PUAN DURUMU

#Manchester City
#Manchester United
#Haaland
#Cristiano Ronaldo
#özet
#puan durumu
#İngiltere Premier Ligi
2 yıl önce