|

Masumlar Apartmanı 51. Bölüm fragmanı: Senin bir havan var beni asıl saran o. Onunla daha bir değere biniyor soluk almak

TRT1'in sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı'nda bu haftanın fragmanı yayınlandı. 8 Aralık Salı günü Masumlar Apartmanı'nın 51. Bölümü yayınlanacak. Peki Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde neler olacak. Masumlar Apartmanı dizisinin tanıtımı ve 51. bölüm fragmanı haberimizde.

17:17 - 8/12/2021 Çarşamba
Güncelleme: 17:20 - 8/12/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Masumlar Apartmanı 51. Bölümden
Masumlar Apartmanı 51. Bölümden

Gülseren Budayıcıoğlu'nun ''Madalyonun İçi'' romanından TRT 1 ekranlarına uyarlanan Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümü izleyici tarafından her hafta sabırsızlıkla bekleniyor.

Başrolleri Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın paylaştığı TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın 51. Bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Masumlar Apartmanı

Her salı TRT 1'de ekranlara gelen dizide ayrıca Alper Saldıran, Uğur Uzuner, Ali Atilla Şendil, Metin Coşkun, Mert Asutay, Açelya Devrim Yılhan, Esra Ruşan, Enes Demirkapı ve Barış Yağcı rol alıyor.

Dedesi ve erkek kardeşiyle yaşayan İnci'nin bir kaza sonucu tanıştığı Han ve ailesiyle yaşadıklarını konu alan yapımda, yaşam, aşk ve aileyle ilgili herkesin sadece kendine sorabildiği sorular anlatılıyor.

Dizinin hikayesi ise özetle şöyle:

  • "Hayatları takıntılarla dolu olan Safiye ve Gülben iki kız kardeştir. Han ise ablaları ve hasta babasından oluşan ailesini ayakta tutmak için çabalayan bir adamdır. Zamanını iş ve ailesi arasında mekik dokuyarak geçiren Han'ın hayatı İnci ile tanışmasıyla başka bir hal alır. İnci'ye gönlüne kaptıran Han, ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşmaya karar verir. Bu durum ailenin dinamiklerinin değişmesine neden olur."
#Masumlar Apartmanı
#TRT1
2 yıl önce