|

Meral Akşener ne kadar oy aldı? 24 Haziran Meral Akşener oy oranı

Merak Akşener ne kadar oy aldı sorusunun yanıtı haberimizde. 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’den Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener’in oy aldığı illeri ve ne kadar oy aldığını seçim sayfamızdan görebilirsiniz. İşte Meral Akşener’in aldığı oy.

Yeni Şafak
11:34 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 16:59 - 23/06/2018 Cumartesi
Diğer
Meral Akşener oy oranlarını Yeni Şafak seçim sayfasından takip edebilirsiniz.
Meral Akşener oy oranlarını Yeni Şafak seçim sayfasından takip edebilirsiniz.

Meral Akşener oy oranları ve çok daha fazlası Yeni Şafak Seçim sayfasında. 24 Haziran’da partilerin oy oranlarını ve sandık sonuçlarından çıkan oy sonuçlarını seçim sonuçları sayfamızdan takip edebilirsiniz. Sizler de Meral Akşener’in ne kadar oy aldığını merak ediyor ve oy oranlarını inceliyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.



















































































Meral Akşener Çiller'i hayal kırıklığına uğrattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yeni Şafak’ın Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik’in sorularını cevapladı.


Soylu, programda DYP’li 32 ilçe başkanıyla 2000’de Meral Akşener’in istifasını istediği gün çekilen fotoğrafın hikayesini anlattı.

Fotoğrafın 'çok derin bir altyapısı' olduğunun altını çizen Soylu, şunları söyledi:

"Aslında çok derin bir alt yapısı var bu fotoğrafın. Bir kısmını burada söyleyebilirim. 1999 kongresiydi sanırım Akşener, Tansu hanıma karşı kurulan kongrede hareket etti. Tansu Hanım, Akşener’e önemli sorumluluklar vermişti. Şehit aileleriyle ilgili ve aynı zamanda bütün meselelerin içeresine müdahil etmişti."

"Akşener istikrarlı bir isim değil"

Soylu, "Meral Akşener’in kim olduğunu toplum bilmiyor. Biz beraber çalıştık" diyerek, şöyle devam etti:

"Önemli bir özelliği mesela 6-7 aydan sonraki bir olayı sürdüremez. Bir devamlılık sorunu vardır. Bulunduğu bir çizgi içerisinde istikrarlı değildir.

Bu istismar sayesinde Tansu Çiller’i hayal kırıklığına uğrattı. Çiller, Akşener’in partiden gitmesi için ortak bir karara vardılar. Hem başkanın hem de partinin güvenini istismar etti. Sağda solda partiye yönelik sözler üzerine başkanlık üzerine böyle bir açıklama yaptık."


KANDİL ZAMAN MESELESİ

Irak’ın kuzeyinde Kandil Dağı istikametinde devam eden terör operasyonlarına da değinen İçişleri Bakanı Soylu, “Kandil operasyonuyla PKK denilen böcek yuvasını tarihe gömeceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kandil bizim hiç gündemimizden çıkmadı, daima gündemimizde. Kandil lojistik ve uluslararası buluşma alanı olarak önem taşıyor, orası bir bir karargahtır. Avrupa’da esas yapılanmayı Kandil yönetiyor. Kandil’de eğitim verilir. Onun için bizim gündemimizden çıkmadı. Yani Kandil operasyonu bir zamanlama meselesi” dedi.


Soylu, İstanbul İl Başkanı sıfatıyla 32 DYP ilçe başkanını yanına alarak bir basın toplantısı düzenlemiş ve Akşener’i ‘hainlikle’ suçlayarak istifa etmesini talep etmişti.

#Meral Akşener
#Seçim sonuçları
#Meral Akşener oy oranı
6 yıl önce