|

Midtjylland: 0 - Osmanlıspor: 1 maç özeti ve golleri burada

Midtjylland Osmanlıspor maçı özeti ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Osmanlıspor deplasmanda Midtjylland ile karşılaştı. Heyecan dolu maçın ilk yarısını temsilcimiz Osmanlıspor 1-0'lık skor ile önde tamamladı. Maçtan son gelişmeleri, önemli dakikaları, geniş özeti ve golleri buradan görebilirsiniz. İşte Midtjylland Osmanlıspor maç özeti ve detaylı bilgiler.

Yeni Şafak
20:34 - 18/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:50 - 18/08/2016 Perşembe
AA
Midtjylland
Osmanlıspor maçı özeti ve golleri izle

mek için haberimizden faydalanabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Osmanlıspor bu akşam Danimarka'nın Midtjylland takımı ile karşılaştı. Bu mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık Osmanlıspor üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarsında yaşananları ve maç sonucunu yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz. Midtjylland Osmanlıspor maçı özeti ve golleri karşılaşma bitiminde burada yer alacak. İşte son gelişmeler.



UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Osmanlıspor, Danimarka temsilcisi Midtjylland deplasmanında rakibini 1-0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı.



UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Osmanlıspor, deplasmanda Danimarka temsilcisi Midtjylland ile karşılaştı. Rakibine karşı etkili bir oyun sergileyen Başkent temsilcisi, 20. dakikada bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. 20. dakikada Ndiaye, pasını Delarge'a aktardı. Delarge'ın yaptığı ortada ceza alanı içinde Ndiaye'nin şutu savunmada Banggaard'a geldi. Banggaard'ın ters vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Karşılaşmanın geriye kalan kısmında skoru korumayı başaran Osmanlıspor, rakibini 1-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda 25 Ağustos Perşembe günü Osmanlı Stadı'ndaki rövanş maçı öncesi büyük avantaj yakaladı.







UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Osmanlıspor, deplasmanda Danimarka'nın Midtjylland takımı karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.



Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Osmanlıspor'dan geldi. 8. dakikada savunmanın sektirdiği topu önünde bulan Webo'nun vuruşunda, kaleci Dahlin meşin yuvarlağı kornere tokatladı.



18. dakikada Poulsen'in sol taraftan kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Nissen'in kafayla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta gitti.



20. dakikada Osmanlıspor öne geçti. Ndiaye, orta sahadan aldığı topu ceza alanına önüne kadar taşıdıktan sonra Delarge'a bıraktı. Bu futbolcunun yaptığı ortada ceza alanı içinde Ndiaye'nin şutunda, savunmada Banggaard, ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi: 0-1.





26. dakikada Lawal'ın rakiplerinden kurtulduktan sonra rakip ceza sahası ön çizgisinden yaptığı vuruşta, top yandan auta çıktı.



28. dakikada Danimarka temsilcisi, önemli bir fırsattan yararlanamadı. Sol taraftan kullanılan serbest vuruşta kaleci Karcemarskas'ın sektirdiği top, Halsti'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun şutunda, altıpas içinde topla buluşan Novak, kötü bir vuruş yapınca beraberlik fırsatını değerlendiremedi.



44. dakikada Nissen'in sağ çaprazdan yaptığı vuruşta, top uzak kale direğinin yanından auta gitti.



Osmanlıspor, karşılaşmanın ilk yarısını, 1-0 önde tamamladı.





Stat: Herning Arena



Hakemler: Istvan Kovacs, Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Artene (Romanya)




Midtjylland: Dahlin, Nissen, Hansen, Banggaard, Novak, Halsti, Kadlec, Poulsen, Olsson, Hassan, Onuachu



Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Delarge, Lawal, Ndiaye, Erdal Kılıçaslan, Webo



Gol: Dk. 20 Banggaard (kendi kalesine) (Osmanlıspor)



Sarı kartlar: Dk. 23 Onuachu, Dk. 45 2 Halsti (Midtjylland), Dk. 14 Erdal Kılıçaslan, Dk. 27 Numan Çürüksu (Osmanlıspor)





#Midtjylland
#Osmanlıspor
#UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu
#Maç özeti
#Maç golleri
8 yıl önce