|

Mira Cappadocia Hotel, 2019’da %15 büyüme hedefliyor

Kapadokya’daki oteller, 2019 yılından umutlu

iLAN
17:08 - 3/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 17:11 - 3/12/2018 Pazartesi
Diğer
Turizm
Turizm

Peri bacaları, dünyanın hiçbir yerinde, Kapadokya’da olduğu kadar yoğun şekilde görülmüyor. 1985 yılından itibaren UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesinde yer alan Kapadokya, dünyanın yeni 25 harikası listesine 5.’nci sırada girmişti. Ülkemizin yanında, Asya ülkeleri ve Güney Amerika ülkeleri ağırlıklı olmak üzere dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlayan Kapadokya; doğası, tarihi ve kültürel zenginliği ile ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor.

Bu yıl turizmde başarılı bir yıl geçirdiklerini kaydeden Mira Cappadocia Hotel Kurucu Ortağı Uğur Şeker, şunları söyledi:

“Geçen sene ile karşılaştırdığımızda, bu yılı %15 talep artışıyla kapatıyoruz. Gelecek yıl otelimizde %15’e yakın bir büyüme öngörüyoruz. 2019’da, mevcut pazarlarımızın yanı sıra, Amerika ve Avrupa ülkelerinden daha fazla turisti misafir edeceğiz” dedi.

Başarılı bir sezon geçirdi, yatırıma devam etti

Mira Cappadocia Hotel olarak bu yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini ve yatırım yaptıklarını anlatan Uğur Şeker, konuşmasına şöyle devam etti:

“Otelimiz, restore edilmiş eski bir konak. Mayıs ayının sonuna kadar, 7 oda ile hizmet verdik. Yeni yaptığımız binadaki ilave 5 odamız, Haziran ayı itibariyle hizmete girdi. Şuan 12 oda ile yerli ve yabancı misafirlerimizi ağırlıyoruz. Otelimiz, ören yerlerine yakın konumu ve manzarası ile, hizmet kalitesindeki titizliği ve muhteşem kahvaltısıyla ön plana çıkıyor. Misafir ilişkilerimiz, dekorasyonumuz ve yöresel lezzetlerimiz çok beğeniliyor. Bu özelliklerimiz, aldığımız muhteşem yorumlarla geniş kitlelere sesimizi duyurmamıza aracı oluyor. Bu yıl yoğun ve başarılı bir yıl geçiriyoruz. Gelecek yıl, mevcut pazarlarımızın yanı sıra, Avrupa ülkeleri ve Amerika’dan daha fazla konuklarımızı ağırlayacağız” diye konuştu.

Kapadokya’da, konaklamaya ilave, yeme-içme sektörü de gelişme göstermelidir

Kapadokya’nın doğası, tarihi ve balonu ile vazgeçilmez bir destinasyon olduğunu ifade eden Uğur Şeker, şunları kaydetti:

“Kapadokya, vazgeçilmez bir destinasyon ve bu vazgeçilmez destinasyona yakışır kalitede ve hayat görüşündeki yatırımcılara her zaman ihtiyaç duyulacaktır. Ayrıca, konaklama sektörüne ilave olarak, yeme içme sektörünün de aynı oranda iyileşme ve gelişme göstermesi lazımdır. Fiyat-fayda dengesi, sektör tarafından, henüz yeterince önemsenmiyor. Oysa, devamlılık esas alındığında, öncelikli konumuzun bu olması gerektiğini her platformda dile getiriyorum. Özetle, Kapadokya’ya eklenen ve eklenmeye devam edecek yeni ve kaliteli hizmet verecek tesislerimizde, eğitimli ve lisan bilen personelimiz ile sürdürülebilirliği sağlayacağımızı daima hatırlamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

#kapadokya
#turizm
#konaklama
5 yıl önce
default-profile-img