|

Monaco: 0 Juventus: 2 Özet ve goller- Şampiyonlar ligi özetleri

Monaco Juventus maç özetini ve gollerini haberimizden görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi maç özetlerini sizlerle paylaşıyoruz. Devler Ligi'nde bu akşam Monaco ile Juventus karşılaştı. Mücadeleyi Juventus, Higuain'in attığı 2 gol ile kazanmayı başararak rövanş maçı için avantaj yakaladı.

Yeni Şafak
22:51 - 3/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:49 - 3/05/2017 Çarşamba
Diğer
Monaco Juventus özet ve goller-Şampiyonlar ligi özetleri
Monaco Juventus özet ve goller-Şampiyonlar ligi özetleri

Monaco Juventus maç özetini ve gollerini izlemek için hemen tıkla. Şampiyonlar ligi maç özetlerini sayfamızdan bulabilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Monaco sahasında Juventus'u ağırladı. Zorlu mücadelede gülen taraf 2-0'lık skor ile İtalyan ekibi Juventus oldu. Juventus, Hİguain'den gelen 2 gol ile rövanş maçı için avantaj sağladı. Bu maçın özetini ve tüm detaylarını haberimizden görebilirsiniz.

Yarı finalin ilk maçında sahneye Arjantinli golcü Gonzalo higuain çıktı ve Juventus, Monaco'yu deplasmanda 2-0 mağlup etti.


Karşılaşmanın 29. dakikasında Gonzalo Higuain attığı golle Juventus'u 1-0 öne geçirdi. Golün asistini ise Dani Alves yaptı. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı ve Juventus, ilk devreyi 1-0 önde kapatmayı başardı.

İkinci yarıda da başrolü alan isim Gonzalo Higuain oldu. Karşılaşmanın 59. dakikasında yine Dani Alves'in pasını gole çeviren Arjantinli golcü, skoru 2-0'a getirdi.


Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Juventus, yarı finalin ilk maçını Fransa'da 2-0 kazandı. Rövanş mücadelesi İtalya'da 9 Mayıs'ta oynanacak.

#Monaco
#Juventus
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Maç özeti
#maç golleri
#Gonzalo Higuain
#Özet
#Yarı final
#Şampiyonlar ligi maç özetleri
7 yıl önce