|

Motorine zam geldi - İşte zamlı motorin fiyatları

Motorine zam geldiği açıklandı. Peki motorin fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt dağıtım şirketlerinden yapılan açıklamaya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak motorinin litre fiyatında 7 kuruşluk zammın uygulanacağını bildirdi. İşte zamlı fiyatlar...

Yeni Şafak
17:27 - 20/05/2016 Cuma
Güncelleme: 14:33 - 20/05/2016 Cuma
IHA

Motorine zam geldiği bildirildi. Motorin fiyatlarını merak eden araç sahipleri buradan son rakamları görebilirler. Akaryakıt dağıtım şirketlerinden yapılan açıklamaya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak motorinin litre fiyatında 7 kuruşluk zam yapıldığı ifade edildi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de ortalama zamlı motorin fiyatlarını haberimizden görebilirsiniz.



Akaryakıt dağıtım şirketleri motorinin litre fiyatına 7 kuruş zam yaptı.



Akaryakıt dağıtım şirketleri, motorin litre satış fiyatlarına 7 kuruş zam yaptı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlar sonrasında motorinin litre fiyatı ortalama İstanbul'da 3,76 liradan 3,83 liraya Ankara'da 3,83 liradan 3,90 liraya İzmir'de 3,79 liradan 3,86 liraya çıkacak.



Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.





#Motorin
#Zam
#Motorin fiyatları
#Akaryakıt
8 yıl önce