|

Naim Süleymanoğlu acil beyin ameliyatına alındı! Naim Süleymanoğlu sağlık durumu

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun, beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle acil ameliyata alındığı bildirildi. Cep herkülü olarak tanınan Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:44 - 11/11/2017 Cumartesi
AA
Naim Süleymanoğlu acil ameliyata alındı
Naim Süleymanoğlu acil ameliyata alındı

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun, beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle acil ameliyata alındığı bildirildi.

Memorial Ateşehir Hastanesi'nden alınan bilgiye göre, siroza bağlı karaciğer yetmezliğine bağlı olarak 28 Eylül'den bu yana Memorial Ataşehir Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören ve 6 Ekim'de de Memorial Ataşehir Hastanesi Organ Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. Yalçın Polat ile ekibinin gerçekleştirdiği ameliyatla karaciğer nakli olan Süleymanoğlu, beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle acil ameliyata alındı.

Nakil sonrası karaciğer fonksiyonları sağlıklı düzeye ulaşan ve nakil kaynaklı önemli bir problemi olmayan Süleymanoğlu, beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle bir ayı aşkın süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Süleymanoğlu, beynindeki artan ödeme müdahale edilmek üzere acil ameliyata alındı.

Ameliyat, Memorial Şişli Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü'nden Prof. Dr. Gökhan Akdemir ve ekibi tarafından gerçekleştiriliyor.

#Memorial Ateşehir Hastanesi
#olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu
#ameliyat
#Naim Süleymanoğlu
6 yıl önce
default-profile-img