|

Nissan Qashqai 2017 tanıtıldı! Qashqai 2017 teknik özellikleri ve fiyatı

Nissan Qashqai 2017 resmen tanıtıldı. SUV modelinin yenilen tasarımı olarak karşımıza çıkan Qashqai modelleri Nissan Intelligent Mobility teknolojisiyle ön plana çıkacak. İşte Nissan Qashqai 2017 özellikleri ve fiyatı...

Yeni Şafak
11:13 - 10/10/2017 Salı
Güncelleme: 11:38 - 10/10/2017 Salı
IHA
Nissan Qashqai 2017 tanıtıldı ve tüm özellikleri belli oldu.
Nissan Qashqai 2017 tanıtıldı ve tüm özellikleri belli oldu.
Nissan’ın SUV modeli
Qashqai 2017
yenilenen tasarımı düzenlenen toplantıyla medyaya tanıtıldı. Nissan, 2007 yılından itibaren ürettiği Qashqai modelinin yeni versiyonunu yenilenen tasarımı ile düzenlenen toplantıyla medyaya tanıtıldı. Toplantıda, Yeni Nissan Qashqai modelinin yeni eklenen güvenlik özellikleri ve Nissan Intelligent Mobility teknolojisiyle öne çıkacağı bildirildi.

Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök toplantıda, "Qashqai yalnızca sahip olduğu teknolojilerle değil iç ve dış tasarımıyla da 10 yıldır sınıfının öncüsü konumunda. Türkiye ve Avrupa’da yıllarca en çok satan SUV modeli olması, ona bir lider duruşu kazandırdı. Şimdi yapılan premium yenilikler ve değişiklikler ile kuralları baştan yazacak. Yeni Qashqai, Nissan’ın Intelligent Mobility vizyonunun güçlü bir yansıması olan akıllı güvenlik özelliklerini, tasarımı ve konforu birleştirerek yeni dönemde şehrin hâkimi iddiasını sürdürecek, lider duruşuyla artık çok daha güçlü” dedi.

Yapılan açıklamada, Nissan Intelligent Mobility teknolojisi ile yol ve seyahat güvenliği artarken, sürücü ve yolcuların heyecanı da artıyor.

Nissan Qashqai 2017 özellikleri neler?

· Park esnasında çarpmaları önleyen akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemi. Sistem, kör noktalardan veya köşelerden yaklaşan araçlara karşı ya da araç hareket halindeyken park etmiş başka bir araca yaklaşırsa sürücüyü sesli ve görüntülü olarak uyarma özelliğini taşıyor.


· Yayaya duyarlı çarpışma önleme sistemi, radar ve kamera kombinasyonu ile çarpışmaları önlemeye ve çarpışmaların şiddetini hafifletmeye yardımcı oluyor.

· Öte yandan geliştirilen kör nokta uyarıları artık kamera görüntülerinden ziyade radar verilerine dayandırılarak daha geniş bir alanda, daha doğru algılama sağlıyor.

· Bu yeniliklerin yanı sıra akıllı yol kontrolü, akıllı sürüş kontrolü, aktif motor freni, akıllı otomatik far asistanı, akıllı yorgunluk algılama sistemi, akıllı çevre görüş sistemi ve akıllı park sistemi de mevcut.

· Ek olarak geri görüş kamerası, şerit takip uyarı sistemi, trafik işareti tanıma sistemi, kör nokta uyarı sistemi gibi özellikler de yeni Qashqai’nin sunduğu güncel teknolojiler arasında.

Nissan
Qashqai 2017 tüm özellikler

Fiyatı ne kadar olacak?
Visia, Tekna, Sky Pack, Design Pack ve Platinum Premium Pack paket seçenekleri bulunan yeni Nissan Qashqai,
92 bin TL ila 169 bin 900 TL arasında
değişen fiyatlarla satılıyor.


#Nissan
#Nissan Qashqai
#Qashqai 2017 özellikleri
7 yıl önce