|

Osmangazi Köprüsü'nden geçen araç sayısı kaç? Köprülerden araç geçiş garantisi son durum

Yap-İşlet Devret projeleri ekonomiye katkı sağlıyor. Muhalefetin araç sayıları ve verilen ödeme garantisi konusundaki yalan balonu da bir kez daha söndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Sadece bu ayın 22 gününde Osmangazi Köprüsü'nü günde ortalama 51 bin araç kullandı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde günlük araç geçiş ortalaması 113 binin üzerine çıktı." dedi. Peki Osmangazi Köprüsü geçiş garantisi kaç araç? Yavuz Sultan Selim Köprüsü günlük araç geçiş sayısı oldu?

18:29 - 26/09/2022 Pazartesi
Güncelleme: 18:33 - 26/09/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
Osmangazi Köprüsü'nden günde kaç araç geçiyor?
Osmangazi Köprüsü'nden günde kaç araç geçiyor?

Kamu-özel sektör işbirliği ile gerçekleştirilen projeler ekonomiye büyük katkı sağlıyor. Ulaştırma alanında gerçekleştirilen Yap-İşlet-Devret (YİD) olarak bilenen projeler ekonomiye katkının yanı sıra zamandan, akaryakıttan tasarruf ile emilasyonun azaltılmasını da sağlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Osmangazi Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki geçişlere ilişkin son verileri paylaştı.

Osmangazi Köprüsü'nden geçen araç sayısı kaç? Köprülerden araç geçiş garantisi son durum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sadece bu ayın 22 gününde Osmangazi Köprüsü'nü günde ortalama 51 bin araç kullandı. Araç garanti oranı yüzde 116'ya, garanti rakamının üstüne çıkmış durumda. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde günlük araç geçiş ortalaması 113 binin üzerine çıktı." dedi.

#Osmangazi Köprüsü
#Yavuz Sultan Selim Köprüsü
#cumhurbaşkanı erdoğan
2 yıl önce