|

Osmanlıspor Galatasaray CANLI skor! Osmanlı GS CANLI izle!

Osmanlıspor Galatasaray canlı skor takibi, canlı anlatım ve canlı izlemek için haberimizde bakınız. Süper Lig'in 2.haftasında Osmanlıspor Galatasaray'ı konuk ediyor. Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, yaptığı transferlerle kendisinden çok şey bekleniyor. Beklendiği gibi de lige iyi başlayan Galatasaray Osmanlıspor karşısında büyük bir sınav verecek.

Yeni Şafak
16:57 - 19/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:43 - 19/08/2017 Cumartesi
Diğer
Osmanlıspor Galatasaray canlı skor takibi, canlı anlatım ve canlı izlemek için haberimizde bakınız.
Osmanlıspor Galatasaray canlı skor takibi, canlı anlatım ve canlı izlemek için haberimizde bakınız.

Galatasaray Osmanlıspor maçı canlı yayın takibi, canlı skor haberimizde. Geçen hafta Kayserispor karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Galatasaray'ın yeni transferleri de oynadıkları oyunla ve bireysel yetenekleriyle gündemden düşmediler. Özellik Gomis geçtiğimiz maçta attığı gol ve gol sevinciyle çok konuşuldu. Gomis oynadığı oyunu sonrasında Galatasaray aslanını buldu yorumları yapıldı. Gözler bu akşam oynanacak Galatasaray Osmanlıspor maçına çevrildi. Galatasara'ın bu akşam nasıl bir kadroyla maça çıkacağı da diğer merak edilen konular arasında.

Osmanlıspor Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler LİG TV abonliği alarak izleyebilirler. Bunun dışında
Galasaray Osmanlıspor maçı canlı takip
,
canlı anlatım
ve
canlı skor
takibini haberimiz üzerinden yapabilirler.
Muhtemel 11'ler:

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Maxsö, Pinto, Numan, Serdar Gürler, Lawal, Hasan, Tugay, Umar, Thievy

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Tolga, Rodrigues, N'diaye, Belhanda, Gomis

Osmanlıspor Galatasaray CANLI





Osmanlıspor, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında lider Galatasaray'ı ağırlayacak. Osmanlı Stadı'nda, yarın saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Başkent ekibi, ligin ilk haftasında deplasmanda ligin yeni takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup olmuştu. Galatasaray ise ilk haftada sahasında Kayserispor'u 4-1 yenerek, lige 3 puanla başlamıştı.

Gözler Gomis’te

Kayserispor ile oynanan maçta alınan 4 gollük galibiyetin yanı sıra oynanan futbolla taraftarının takdirini kazanan Galatasaray, yakaladığı havayı Osmanlıspor deplasmanında da sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılılar ile ligdeki ilk resmi maçında golle tanışan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Ankara deplasmanında da takımının en büyük kozu olacak.


Seriyi devam ettirmek için sahada

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Süper Lig’in son 4 haftasında rakiplerini mağlup etmeyi başarmıştı. 2017-2018 sezonuna da Kayserispor galibiyeti ile başlayan sarı-kırmızılılar, ligde 5 maçtır kaybetmiyor. Aslan, Osmanlıspor maçından da galip ayrılması durumunda 2014-2015 sezonundaki 6 maçlık galibiyet sayısını egale edecek.



#Galatasaray
#Osmanlıspor
#Süper Lig
#Galatasaray Osmanlıspor maçı
#Galatasaray Osmanlıspor canlı
#Galatasaray Osmanlıspor canlı izle
#Galatasaray Osmanlıspor canlı skor
#Galatasaray Osmanlıspor canlı takip
7 yıl önce