|

Oyun oyna, değişik, farklı ve yeni online oyun oyna

Oyun oynamak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Çocuklar yaz tatillerinde zaman zaman vakitlerini bilgisayar oyunları oynayarak geçirebilir. Bizler de sizler için bu zaman dilimlerinde oynayabileceğiniz farklı ve değişik oyunları derledik. İşte online oyun oynama bilgileri…

Yeni Şafak
14:47 - 28/07/2016 الخميس
Güncelleme: 14:50 - 28/07/2016 الخميس
Diğer

Oyun oynamak içim haberimizde bulunan önerileri değerlendirebilirsiniz. Vaktinizi eğlenceli geçirebileceğiniz değişik ve farklı oyun türlerini sizler için derliyoruz. İşte online oyun oynama bilgileri…



İlk online oyunumuz: 2048




2048 oyununda amacınız 4′e 4 olarak toplam 16 kareden oluşan bir platformda karşınıza çıkan sayıları sağa, sola, yukarı ve aşağı kaydırarak birbirleri ile toplamak. Oyunda kaydırma işlemini yaptıkça karşınıza boş olan herhangi bir kutucukta 2 sayısı çıkıyor. Siz de kaydırma işlemini yaparak aynı sayıları yan yana getirip birbirleri ile topluyor ve birleştiriyorsunuz. Bu şekilde devam eden oyunda amacınız ilk olarak tek bir kutucukta en yüksek sayıyı elde etmek. Her kutucukta ne kadar yüksek sayı biriktirirseniz toplam puanınız o kadar artıyor. Sayıları birbirleri ile toplamak için sayıları kaydırırken gelecek hamleleri de hesaplamanız gerekiyor. Yani hamleleri rastgele yaparsanız yakın zamanda yan yana aynı sayı kalmıyor ve tabla dolduğu zaman oyun sona eriyor. Bu yüzden oyunu rastgele oynamak yerine kaydırma işleminden sonra yan yana gelecek sayıları ön görüp mümkün olduğunca hamle kaçırmamaya çalışın. Böylelikle birleştirme işlemini yaptığınız sürece tablada oynayacak boş kutular kalmaya devam edecek. Oyun oynanış açısından biraz Tetris, biraz da zeka küpü oyunlarına benziyor. Yani hamlelerinizi yaparken sonraki hamleleri de düşünmeniz gerekiyor.





Agar.io:

Bu oyun ile gerçekten eğlenceli vakitler geçirebilir ve stres atabilirsiniz. Ancak bağımlılık yapabilir. Bu konuda sizleri uyaralım istedik.



Kafa topu La Liga:

Canınız sıkıldığında İspanya La Liga'ya ait takımlardan oluşan bu oyunu oynayabilirsiniz. Kendi başınıza turnuva yapabilir ya da arkadaşlarınızla birlikte bir masada beraber oynayabilirsiniz. Rekabet ortamı çok fazla oluyor.



Kafa basketbolu:

Kafa topu oyunu gibi olan ve oynandığında heyecan veren oyunlardan bir tanesi. Zaman zaman kafanızla da 3'lük atabilirsiniz. Basket atarken çok zorlanacağınıza eminim.



Slither.io:

Agar.io oyunun farklı bir versiyonudur. Değiştirilmiş ve geliştirilmiş. Şahsen çok fazla beğenmedik ama oynayanı çok. Belki sizler de çok sevebilirsiniz.



Barbie oyunları:

Çocukların vazgeçemediği oyunların başında geliyor. Yıllardır da rağbet görüyor. Deneyin belki seversiniz.



Bebek giydirme oyunları:

En çok talep gören oyunlardan bir tanesidir. Kız çocuklarının vazgeçemediklerinden.



Pasta oyunları:

Yine kız çocuklarının en çok sevdiği oyunların başında geliyor. Mutfakta da deneyebiliyorlar bazen.



Araba yarışı oyunları:

Erkek çocuklarının tek vazgeçemediği strateji oyunlarının başında geliyor. Enfes bir yarış bulabilirsiniz tadından yenmez.



Friv oyunları:

Yine en çok tercih edilen oyunlardan bir tanesi.



Strateji oyunları

: Bu oyun tarzını benimseyenler her türlü oyununu deniyorlar. Kendilerine ortam oluşturup savaşlara girebiliyorlar. Bence bu oyun tarzının da takipçisi çok fazla.







#Oyun oyna
#Kral oyun
#Online oyun
٪d سنوات قبل
default-profile-img