|

Oyun oyna skorunu kaydet! İşte en kral oyun fikirleri

Oyun oynayarak skorlarını kaydedebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız haberden gün içerisinde oynayabileceğiniz en kral oyunları bulabilirsiniz. Oyunlardan elde ettiğiniz skorları da kaydederek bir sonraki hedefleri geçebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız en kral oyun fikirleri…

Yeni Şafak
16:08 - 20/05/2016 Cuma
Güncelleme: 13:09 - 20/05/2016 Cuma
Diğer
Oyun oynaya

rak skor kayıtlarınızı kaydedebilir ve bir sonraki oyunlarda daha da iştahlı olabilirsiniz. Gün içerisinde birçok nedenden ötürü canınız sıkılabilir ve kafa dağıtmak adına oyun oynamak isteyebilirsiniz. Öğrenciler, çalışanlar ve ev hanımları beğendikleri oyunları oynayabilir. Hatta bazıları bağımlısı bile olabilir. Bizler de sizler için

en kral oyun

fikirlerini derledik. Bu oyun fikirleri tamamen bizim seçtiklerimizdir. Umarız memnun kalırsınız.




Sizler için hazırladığımız kral oyun listemiz:


Agar.io

: Bu oyun ile gerçekten eğlenceli vakitler geçirebilir ve stres atabilirsiniz. Ancak bağımlılık yapabilir. Bu konuda sizleri uyaralım istedik.



Kafa topu La Liga:

Canınız sıkıldığında İspanya La Liga'ya ait takımlardan oluşan bu oyunu oynayabilirsiniz. Kendi başınıza turnuva yapabilir ya da arkadaşlarınızla birlikte bir masada beraber oynayabilirsiniz. Rekabet ortamı çok fazla oluyor.



Kafa basketbolu:

Kafa topu oyunu gibi olan ve oynandığında heyecan veren oyunlardan bir tanesi. Zaman zaman kafanızla da 3'lük atabilirsiniz. Basket atarken çok zorlanacağınıza eminim.



Slither.io

: Agar.io oyunun farklı bir versiyonudur. Değiştirilmiş ve geliştirilmiş. Şahsen çok fazla beğenmedik ama oynayanı çok. Belki sizler de çok sevebilirsiniz.



Barbie oyunları:

Çocukların vazgeçemediği oyunların başında geliyor. Yıllardır da rağbet görüyor. Deneyin belki seversiniz.



Bebek giydirme oyunları

: En çok talep gören oyunlardan bir tanesidir. Kız çocuklarının vazgeçemediklerinden.



Pasta oyunları:

Yine kız çocuklarının en çok sevdiği oyunların başında geliyor. Mutfakta da deneyebiliyorlar bazen.



Araba yarışı oyunları

: Erkek çocuklarının tek vazgeçemediği strateji oyunlarının başında geliyor. Enfes bir yarış bulabilirsiniz tadından yenmez.



Friv oyunları:

Yine en çok tercih edilen oyunlardan bir tanesi.



Strateji oyunları:

Bu oyun tarzını benimseyenler her türlü oyununu deniyorlar. Kendilerine ortam oluşturup savaşlara girebiliyorlar. Bence bu oyun tarzının da takipçisi çok fazla.


#Oyun
#Oyun oyna
#Kral oyun
8 yıl önce