|

Özel okullarda KDV indirimi olacak mı? Gözler Kabine'den çıkacak kararda

Özel okul fiyatlarında uygulanması beklenen indirim gündemde... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ana gündem maddelerini Rusya-Ukrayna gerilimi, elektrik fiyatları, enflasyonla mücadele gibi başlıklar oluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde Erdoğan, temel gıdada KDV'nin yüzde 8'den yüzde 1'e indirildiğinin müjdesini vermişti. KDV indirimin özel okullarda da geçerli olup olmayacağı Kabine'den çıkacak kararla belli olacak. Peki, 16 Şubat Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı?

19:53 - 16/02/2022 Çarşamba
Güncelleme: 20:05 - 16/02/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
özel okul
özel okul

Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda temel gıdada KDV indiriminin de yer aldığı yeni teşvik ve tedbir paketinin piyasalara nasıl yansıdığı değerlendirilecek. Özellikle fahiş fiyat uygulaması ve enflasyonla mücadelede atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

ÖZEL OKULLARDA KDV İNDİRİMİ UYGULANACAK MI?

Özel okul fiyatlarının KDV indirimi sonrası değişip değişmeyeceği merak edilen bir konu. Bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nda Özel okullarda ve özel eğitimde KDV indiriminin de ele alınması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI SONA ERDİ Mİ?

Kabine Toplantısı sona erdi. Başkan Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. Konuya ilişkin açıklama yapıldığında haberimizde yer vereceğiz.

#özel okul indirimi
#kdv indirimi
#kabine toplantısı
#cumhurbaşkanı erdoğan
#özel okul fiyatları
#özel okul fiyatları düşecek mi
#özel okul fiyatları kdv indirimi
2 yıl önce