|

Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY Euroleague

Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY Euroleague'in dördüncü haftasında yarın Fenerbahçe Doğuş deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos'a konuk olacak. Basketbolseverlerin heyecanla beklediği mücadelenin hangi kanaldan yayınlanacağını ve saat kaçta başlayacağını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
17:22 - 26/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:45 - 26/10/2017 Perşembe
IHA
Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY Euroleague
Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY Euroleague

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague’in dördüncü haftasında yarın TSİ 21.30’da deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek.

Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçı hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe deplasmanda Yunan ekibine konuk olacak. Mücadele saat 21.30'dan itibaren naklen beIN Sports4 kanalından yayınlanacak.

Maçtan bilgiler

THY Euroleague’de ilk maçını kaybettikten sonra üst üste iki galibiyet alan Fenerbahçe Doğuş, bu performansı sürdürmek istiyor. Sarı-lacivertliler, yarın TSİ 21.30’da Yunan temsilcisi Panathinaikos ile mücadele edecek. İki takım, 2006-2007 sezonundan bu yana 17 kez karşılaştı. Geride kalan 17 müsabakadan 8 kez Fenerbahçe parkeden galip ayrılırken, 9 kez Yunan ekibi rakibini mağlup etti.

Fenerbahçe Doğuş’ta sakatlıkları devam eden Nikola Kalinic ve Ali Muhammed, Yunanistan deplasmanında takımını yalnız bırakacak. Panathinaikos ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelede Borys Ryzhyk (Ukrayna), Robert Lottermoser (Almanya) ve Benjamin Jimenez (İspanya) hakem üçlüsü görev yapacak.

AVRUPA'DA 18. RANDEVU

Fenerbahçe Doğuş ile Panathinaikos Superfoods, Avrupa kupalarında 18. kez karşılaşacak.

İki takım arasında 2006-2007 sezonundan sonra yapılan 17 maçın 8'ini sarı-lacivertli ekip kazanırken, 9 karşılaşmayı ise Yunan temsilcisi kazandı.

#Fenerbahçe Doğuş
#Panathinaikos Superfoods
#Basketbol THY Avrupa Ligi
#THY Euroleague
#maç hangi kanalda
#maç saati
6 yıl önce