|

Profesyonel Bölgesel Temizlik Şirketlerine Talep Artmaktadır

Temizlik hayatımızın en önemli kurallarından biridir. Yorucu hayatın temposuyla beraber çoğu zaman kendimize bile vakit ayırmakta zorlanıyoruz.

Yeni Şafak
13:47 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:49 - 7/12/2017 Perşembe
Diğer
Temizlik
Temizlik
Bu nedenle
gibi önemli bir detaya bile zaman kalmayabiliyor. Günün her saati temiz kalması gereken yer sadece evimiz değil. Çalışma alanları, evler gibi sürekli kullanım halinde olan ve temizliği oldukça önemli olan alanların temizlik sorununa çözüm için farklı tercihler mevcuttur.
Maalesef çalışma hayatı sebebi ile hanımlar ev temizliğine gereken vakti ayırmakta zorlanıyor ve ayrıca
de öncelikle çalışanların rahat bir ortamda çalışması için oldukça önemlidir. Bu durumda ev temizliği, ofis temizliği gibi zorlu durumların pratik çözümü olarak neler yapılabilir?
Genelde ofis ve iş yerlerinde düzenli aralıklar ile profesyonel temzilik şirketleri hizmet vermektedir. Böylece işini bilen, tecrübeli personel ve doğru ekipman ile çok kısa sürede iş yeri personelinin işine engel olmadan temizlik yapabilmektedirler. Genelde bu konuda yerel temizlik şirketleri tercih edilmektedir. Zaten bilindiği üzre tüm Türkiye'ye hizmet veren bir firma da bulunmamaktadır. Lokasyon bu iş için önemlidir. İhtiyaç sahipleri genelde internetten yaptıkları "
" gibi ihtiyaçlarının yanına bir de bulundukları bölgeyi yazmayı tercih etmektedirler. Bu da o bölgedeki firmaların listelenmesine sebep olur, dolayısıyla da bölgesel temizlik firmaları daha çok tercih sebebidir.

Türkiye'nin son yıllarda en hızlı gelişen kentlerinden biri olan İzmir'de özellikle Bayraklı bölgesindeki gökdelen ve rezidans sayısındaki artışta bu sektöre olan talebi arttırmıştır. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti konusunda çok başarılı olan İzmir temizlik şirketi Uçanlar Temizlik Hizmetleri genel müdürü Can UÇAN sektörü ve hizmetleri ile iligli aşağıdaki açıklamarı yapmıştır.

"İzmir temizlik şirketleri arasında kaliteli hizmet ve ekibimiz ile en iyi temizlik şirketleri arasında yer alıyoruz. Son teknoloji ekipmanlarımız ile hijyenik temizlik hizmetini sunuyoruz. Kaliteli temizlik ürünleri eşliğinde nefes aldığınız ortamı sizler için temizliğin doruklarına çıkarıyoruz. Ayrıca deneyim, tecrübe ve yılların vermiş olduğu bilgi birikimi eşliğinde müşterilerimizin beklentilerinden bir fazlasını verdiğimizi görüyorum.

Ev ve ofis temizliğinin yanı sıra fabrika temizliği, hastane temizliği, okul temizliği, koltuk yıkama dış cephe temizliği gibi alanlarda da hizmet veriyoruz. Bu konularda büyük markalara düzenli olarak temizlik hizmeti vermekteyiz.

Temizlik ciddi ve dikkatli yapılması gereken bir iştir. Evde veya ofiste yapılmasının bir önemi yoktur. Sonuçta sağlığı etkileyen bir durumdur. Evde yapılacak temizlikte kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması ve uygulanan bölgelerin dikkatli özenle seçilmesi gibi birçok unsura dikkar edilmesi gerekmektedir. Ofis temizliğinde ise işyeri personelinin zamanından çalmadan ve işlerine engel olmadan temizlik yapılmalıdır. Ayrıca ofis malzemelerine zarar vermemek gerekmektedir. Bunun için de bu ortamı iyi analiz etmeli ve tanınmalıdır.

#temizlik
#ev temizliği
#ofis temizliği
7 yıl önce