|

Rusya ve Ukrayna, kayak sezonunda Erciyes’i tercih ediyor

Erciyes’te, sezonun çıkış yapacak ülkeleri Rusya ve Ukrayna oluyor. Her iki ülkenin sürpriz yapacak pazar olduğunu kaydeden Radisson Blu Hotel Kayseri Satış ve Pazarlama Direktörü Menderes Karaküçük, “Rusya ve Ukrayna pazarındaki satışlarımızda, geçmiş senelerle kıyaslanmayacak bir patlama yaşanıyor” dedi.

iLAN
12:31 - 9/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 12:36 - 9/01/2019 Çarşamba
Diğer
Fotoğraf
Fotoğraf

Bu sezonun kayak paketlerinin, geçen senenin 2 katı kadar hızlı satıldığını anlatan Menderes Karaküçük, şunları söyledi:

“Otelimizde, Türkiye pazarı en çok satan pazarımız olmakla birlikte, bu sene %27 artış gösteriyor ve özellikle sömestr yaklaştıkça artış yükseliyor. Yine, %100’ün üzerinde artış yapan Ukrayna ve Rusya, bu senenin yıldızı. Ardından, Fransa pazarı takip ediyor. Kayak sezonu için çeşitli kampanyalarımız mevcut ve yerli ve yabancı misafirlerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor” diye konuştu.

2019’da, yurtdışından gelecek turist sayısı %20 artış gösterecek

Bu yılın beklentilerin üzerinde olacağını belirten Menderes Karaküçük, konuşmasına şöyle devam etti:

“Otelimizde konaklayan milletlere baktığımızda ilk 10’da, Türkiye, Almanya, Hollanda, Bahreyn, Romanya, Fransa, Rusya, Ukrayna, Irak, Hindistan’dan gelen misafirlerimiz görünüyor. Bu yıl, yurtdışı pazarlarda %20 artış öngörüyoruz. Özellikle, yabancı şirketlerin grupları ve turist grupları segmentinden erken rezervasyonlar almaya devam ediyoruz. Kapadokya gruplarından aldığımız pay da artacak gibi görünüyor. 2019 yılında, halihazırda iyi bir yer edindiğimiz Ukrayna ve Rusya pazarındaki yerimizi sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza devam etmekle birlikte, Çek Cumhuriyeti ve Çin pazarlarına girmek için de çalışmalar yapıyoruz. Bu arada, bütün pazarlarda yapmayı planladığımız etkinlikler, daha verimli olan workshop ve fam trip organizasyonları şeklinde olacaktır” diye konuştu.

Bu yılın ilk 3 ayına yoğun rezervasyon alıyor

Bu yıla ilişkin değerlendirmelerini kaydeden Menderes Karaküçük, şunları anlattı:

“2019 yılının ilk 3 ayına yoğun rezervasyonlar alıyoruz. Özellikle Mart ayı grup rezervasyonları açısından çok yoğun gidiyor. Bunlara ilaveten, toplantı organizasyonu sayısı oldukça fazla ve geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre daha yoğun talep gözleniyor. Özellikle global şirketlerin ve Türkiye’nin en büyük şirketlerinin seri toplantılarını yaptığımız 2018 yılı, toplantı ve konferans anlamında çok verimli bir yıl oldu ve tahminlerimizin ötesine geçti. 2019 için biraz temkinli olmakla beraber, 2018’in pek altında kalacağını düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Erciyes Kayak Paketi

*2019 Kayak Paketi; Single: 509 TL ; Double:719 TL ; Ekstra Yatak:259 TL ;

*2019 Sömestre Kayak Paketi; Single: 609 TL; Double: 869 TL; Ekstra Yatak:309 TL

****Bu fiyatlara oda, kahvaltı, Erciyes Kayak Merkezine (Tekir Kapı) gidiş dönüş transfer, günlük sınırsız ski pass ve KDV dahildir. Ebeveyni ile konaklayan 7-12 yaş 1 çocuk ücretsiz…

#Radisson Blu Hotel
#kış
#turizm
5 yıl önce
default-profile-img