|

Şampiyonlar Ligi puan durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi grupları puan durumu ve son maç sonuçları haberimizde. Bu hafta Şampiyonlar Ligi'nde en çok konuşulan maçlardan biri Borussia Dortmund, Legia Warszawa'yı 8-4 mağlup etmesi oldu. Bu akşam temsilcimiz Beşiktaş'ın da evinde Benfica ile oynayacağı maçı kazanması halinde gurupta puanını 9 puana çıkaracak. Şampiyonlar Ligi puan durum...

Yeni Şafak
15:49 - 23/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:59 - 23/11/2016 Çarşamba
Diğer

Şampiyonlar Ligi grup maçları bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti. UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında bugün 8 karşılaşma oynandı. Günün en gollü maçında Borussia Dortmund, Legia Warszawa'yı 8-4 mağlup etti. Şampiyonlar ligindeki temsilcimiz Beşiktaş ise B grubunda yarın saat 20.45'de sahasında Benfica ile karşılaşacak.













Şampiyonlar Ligi grup maçlarında bugün oynanan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle:



E Grubu


CSKA Moscow: 1 - Bayer Leverkusen: 1


Monaco: 2 - Tottenham: 1



F Grubu


Borussia Dortmund: 8 - Legia Warszawa: 4


Sporting Lisbon: 1 - Real Madrid: 2



G Grubu


FC Copenhagen: 0 - Porto: 0


Leicester City: 2 - Club Brugge: 1



H Grubu


Dinamo Zagreb: 0 - Lyon: 1


Sevilla: 1 - Juventus: 3



Oğuzhan Özyakup: "Camia olarak Benfica maçına hazırız"


"Maçın önemini biliyoruz"



"Taraftarlarımızla beraber sessizlik rekorunu kıracağız



Benfica maçı öncesinde basın toplantısına katılan Oğuzhan Özyakup, yarınki maçın önemini bildiklerini belirterek; "Galibiyetle bir üst turu garantileyebiliriz. Kötü sonuçla turu kaybetme ihtimalimiz var. İnşallah taraftarlarımızla birlikte güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Benfica, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe güçlü rakipler. Peş peşe zorlu maçlar oynayacağız. Hazırlıklarımız aynı tempoda devam edecektir. Yorucu geçiyor. İdmanlarımızı, hazırlık kampını ona göre yapıyoruz. Her oyuncunun bunu bilerek güçlü olması gerekiyor. İnanıyorum ki en iyi şekilde atlatırız. Şampiyonlar Ligi maçı olduğundan Adanaspor maçındaki pozisyonların daha azını yakalayabiliriz. Son vuruşlarda iyi olursak skora yansır. Hocam nerede görev verirse yapmam gerekir. Ben de en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hocam nerede görev verirse elinden geleni yapmaya çalışıyorum. Namağlup olmak takım adına özgüven açısından önemli. Şu anda namağlup iki takım var. Üzerimizde baskı yaratmıyor. Özgüven açısından iyi birşey. Özellikle taraftarlarımızla birlikte ne kadar güçlü olduğumuzu herkes biliyor. Camia olarak Benfica maçına hazırız. İnşallah güzel bir skorla, mutlulukla ayrılırız. Daha önce desibel rekoru kırdık. İnşallah yarın da taraftarlarımızla beraber sessizlik rekorunu kıracağız" şeklinde konuştu.



Luisao: "Atmosferden etkilenmemeye çalışacağız"


Portekiz ekibi Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria ve futbolcu Luisao, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Beşiktaş'la oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular.


Teknik adam, "Beşiktaş gibi büyük bir ekiple karşılaşacağız. Fokuslandığımız konu 3 puanla buradan çıkmak. Bir üst tura çıkarak istediğimizi almanın planlarını yaptık" dedi.


21 oyuncuyla İstanbul'a geldiklerini ifade eden Portekizli çalıştırıcı, "Hepsinin oynama şansı var. Kadroyu tam olarak belirlemesem de yarın hepsi belli olacak. Benfica büyük bir kulüp. Farklı ambiyanslarda oynama şansını elde etmiştik ancak şu ana kadar 50 binden fazla seyirciyle oynamaya alıştık. Çok az sayıda taraftarımız buraya geldi. Belki de bu şekilde oynamak büyük bir tecrübe olacak" şeklinde konuştu.


Benfica'nın stoper oyuncusu Luisao ise, Quaresma ve Aboubakar'ın tanınmış oyuncular olduğunu vurgulayarak, "Hazırlıklarımızı yaptık, sahada istediklerimizi ortaya koymaya çalışacağız. Şampiyonluklar yaşayan büyük bir kulübüz. Buradaki atmosferden etkilenmemeye çalışacağız" dedi.





#Şampiyonlar Ligi
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi puan durumu
7 yıl önce