|

Samsun'da yarın okullar tatil mi? Samsun Çarşamba'da 6 Aralık tatil mi?

Samsun'da yarın (6 Aralık Salı) okullar tatil mi? sorusu Çarşamba'da etkili olan kar yağışıyla merak konusu oldu. Samsun'un Çarşamba ilçesinde etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Peki Samsunda hava durumu nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
18:34 - 5/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 18:41 - 5/12/2016 Pazartesi
IHA

Samsun'da yarın (6 Aralık Salı) okullar tatil mi? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Samsun'un Çarşamba ilçesinde etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Çarşamba ilçesinde bugün öğleden sonra kar yağışı etkisini gösterdi. Yağan kar kısa sürede şehri adeta beyaz bir örtüyle kapladı. Bir süre aralıksız ve hızlı yağan kar yağışı akşam saatlerinde durma noktasına geldi. Kar yağışı esnasında dışarıda olan vatandaşlar, karın keyfini çıkardı. Ayrıca Tarihi Köprü üzerindeki seyyar satıcılar, yaşanan kar yağışına rağmen müşteri bekledi.



Samsun'da yarın okullar tatil mi?


Samsun'da yarın okullar tatil mi? sorusuna Samsun Valiliğinden henüz yapılan resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Yapılacak resmi açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.




Samsun şehir merkezine yılın ilk karı düştü. İlçelerde birkaç gündür etkili olan kar yağışı merkezde de kendisini gösterdi. Güne güneşli bir havayla başlayan Samsunlular, öğlen saatlerinde çıkan rüzgarın ardından kar sürpriziyle karşılaştı. Saat 14.30 gibi başlayan kar yağışı vatandaşlarda heyecana neden oldu. Kısa süreli kar yağışını bazı vatandaşlar "Bereket yağıyor" şeklinde nitelendirdi. Bazı yaşlı vatandaşlar ise bu kış fazla kar yağmayacağına inandıklarını dile getirdi.





#Samsun
#Samsun hava durumu
#Samsun'da okullar tatil mi?
7 yıl önce