|

Bursa'da uçak düştü: Ölü veya yaralı var mı?

Son dakika bilgisine göre, Bursa'da uçak düştü. Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak düşerek yanmaya başladı. Bursa'da büyük bir gürültü ile düşen uçağın yerleşim yerine düştüğü bilgisi verildi. Peki, Bursa'da uçak neden düştü? Uçağın düşme sebebi nedir? Bursa'da düşen uçak neticesinde ölü veya yaralı var mı? İşte son bilgiler...

15:33 - 25/04/2022 Pazartesi
Güncelleme: 08:20 - 26/04/2022 Salı
Yeni Şafak
Bursa'da uçak düştü
Bursa'da uçak düştü

Bursa'da son dakika bilgisine göre bir uçak düştü. Düşen uçağın etkisi büyük bir patlamaya neden oldu. Bursa'da düşen uçağın etkisi ve sonuçları merak ediliyor. Ölü veya yaralı oldu mu? Bursa'daki uçak nereye düştü? Uçağın düşme nedeniyle ilgili açıklama yapıldı mı? İşte konuya ilişkin son bilgiler...

BURSA'DA YERLEŞİM BÖLGESİNE UÇAK DÜŞTÜ

Bursa'dan korkutan bir uçak kazası haberi geldi. Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak düşerek yanmaya başladı. Bölgeden gelen görüntülerde uçağın sokak arasına düştüğü görülüyor.

BURSA'DA DÜŞEN UÇAK NEDENİYLE ÖLÜ VEYA YARALI VAR MI?

Uçakta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Uçağın düştüğü bölgede yaralı ve can kaybı bilgisi henüz netleşmezken ekiplerin olay yerinde çalışması sürüyor. Uçağın düşüş nedeni ise henüz belli olmadı.

DÜŞEN UÇAK ETKİSİYLE HASAR VAR MI?

Uçağın düşmesi neticesinde 5 araç ve 2 ev hasar gördü.

Bursa’da tek motorlu eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilotun hayatını kaybettiği kazanın ardından Ankara’dan gelen kaza kırım ekibi inceleme yaptı. İncelemenin ardından uçağın enkazı sokaktan kaldırıldı.

ŞEHİT PİLOTLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Yenişehir Havaalanı’na inmek üzere saat 15.10 sıralarında Yunuseli Havaalanı’ndan kalkan tek motorlu eğitim uçağı, saat 15.20 sıralarında Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Sarıgül Sokak’ta evlerin arasına düşerek yanmaya başladı. Öğretmen pilot Furkan Otkum ve öğrenci pilot Murat Avşar, düşme neticesinde olay yerinde hayatını kaybetti.

KAZA YAPAN UÇAĞIN ENKAZI KALDIRILDI

Kazanın ardından Ankara’dan gelen kaza kırım ekibi enkazda inceleme yaptı. İncelemelerin ardından uçağın enkazı sokaktan kaldırıldı.

#bursa
#bursada uçak düştü
#bursa uçak kazası
#bursa uçak
#bursa ölü var mı
#bursa uçak kazası yaralı
2 yıl önce