|

Son dakika Erzincan Referandum Sonuçları! Erzincan Seçim Sonucu öğren

Erzincan 16 Nisan Referandum Erzincan seçim Sonuçları ne durumda? Sonuçlarda evet - hayır oranı ne? Erzincan ilinde evet mi hayır mı çıktı? Erzincan Referandum seçim sonuçları Yenişafak Erzincan seçim 2017 sayfasında olacak.

Yeni Şafak
18:18 - 16/04/2017 dimanche
Güncelleme: 18:19 - 16/04/2017 dimanche
Diğer
Erzincan referandum sonuçları
Erzincan referandum sonuçları

Referandum Sonuçları, 16 Nisan 2017 günü Erzincan ve diğer illerde neler oldu? Diğer iller gibi Erzincan referandum sonuçları da sabırsızlıkla bekleniyordu . Sandıkların açılmasıyla birlikte Erzincan ilinde heyecan doruklara ulaştı. Tüm halkın merak ettiği evet hayır oranı ne oldu? Yeni dönem Erzincan Cumhurbaşkanlığı sistemi için Erzincan ne diyor? İşte tüm detaylarıyla Erzincan 16 Nisan 2017 Referandum Seçim sonuçları sayfamız! İşte Erzincan seçim sonuçları sorgulama bilgileri.

Erzincan, Doğu Anadolu Bölgesi’nin Yukarı Fırat Bölümü’nde 39 02'- 40 05' kuzey enlemleri ile 38 16'- 40 45' doğu boylamları arasında yer alan, dokuz ilçeden oluşan bir il. Bunlar Merkez, Refahiye, Kemah, Kemaliye, Tercan, Çayırlı, İliç, Otlukbeli ve Üzümlü'dür. Kuzeyinde, Giresun, Bayburt, Gümüşhane; batısında Sivas; doğusunda Erzurum ve Bingöl; güneyinde ise Tunceli, Malatya ve Elazığ illeri bulunmaktadır. Tarihi ipek yolunun üzerinde yer alır.

Doğudaki 32 ilde oy verme süresi sona erdi
Anayasa değişikliği için doğudaki 32 ilde oy verme süresi 16.00'da sona erdi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), doğudaki illerde oy verme işleminin başlangıç ve bitiş saatlerinin 07.00-16.00 olarak uygulanmasını kararlaştırmıştı.Buna göre, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis ile bu illerde bulunan ceza infaz kurumlarında saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi 16.00'da tamamlandı.Oy verme süresi sona erdiği halde sandık başında oylarını kullanmak üzere bekleyen seçmenler varsa sandık kurulu başkanı bu kişilerin, saydıktan sonra sırayla oy kullanmalarına izin verecek.Diğer illerde ve gümrük kapılarında ise oy verme işlemi saat 17.00'de tamamlanacak.
#Elazığ Seçim sonuçları
#Elazığ seçim 2017
#referandum Elazığ 2017
#referandum seçim sonuçları Elazığ
#Elazığ referandum sonuçları
#Elazığ evet hayır oranı
il y a 7 ans