|

ÖZET: Kasımpaşa 1-0 Gaziantep

Kasımpaşa, Süper Lig'in 8. haftasında ağırladığı Gaziantep FK’yı 57. dakikada Celina’nın golleriyle 1-0 mağlup etti. Kasımpaşa - Gazintep maçının özet görüntülerini haberimizden izleyebilirsiniz.

08:33 - 2/10/2022 Pazar
Güncelleme: 08:42 - 2/10/2022 Pazar
Yeni Şafak
Kasımpaşa - Gaziantep maç özeti
Kasımpaşa - Gaziantep maç özeti

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasının açılış maçında Kasımpaşa, Gaziantep FK’yı ağırladı. Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü’nü 1-0’lık skorla mağlup etti. 57. dakikada ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Hajradinovic’in ortasında arka direkte Celina’nın sert şutunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0. İşte Kasımpaşa - Gazintep maçı özeti ve maçtan kritik pozisyonlar.

Kasımpaşa - Gazintep maçı geniş özeti

14. dakikada ceza sahası içi kale önünde kaleci Günay ve Gaziantep savunmasının uzaklaştırmak istediği pozisyonda karambol oluştu. Penaltı noktası yakınlarında boşta kalan topa Ben Ounes’in yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kale önünde savunmadan döndü.

37. dakikada Eysseric’in ceza yayı içerisinden kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.

45 4. dakikada Sagal’ın ceza sahası içi sol tarafında Ben Ounes’e yaptığı müdahale sonrasında hakem Zorbay Küçük, penaltı noktasını gösterdi. Zorbay Küçük daha sonra VAR uyarısıyla penaltıyı iptal etti.

50. dakikada savunmadan atılan uzun pasta topla buluşan Bahoken’in ceza sahası içine girip kaleci Günay ile karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak Günay’dan oyun alanına döndü.

57. dakikada ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Hajradinovic’in ortasında arka direkte Celina’nın sert şutunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0

59. dakikada sağ çaprazdan Maxim’in ortaladığı topa kale önünde Pekhart’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Ertuğrul kornere gönderdi.

Kasımpaşa - Gazintep maçı ardından

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Kasımpaşa’ya deplasmanda 1-0 mağlup olan Gaziantep FK’da Teknik Direktör Erol Bulut karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Bulut, "Kasımpaşa önünde istediğimiz performansı sergileyemedik. Gol yiyene kadar sergileyemedik.

Golden sonra canlandık. Ama futbolda 1-1’i yakalayıp maçı kazanmak için zaman olmuyor. Golden sonra mücadelede ettik. İlk yarı maça iyi başladık ama rakipten uzak kaldık. Kasımpaşa oyun ikinci yarıda daha iyi girdi. Pas hatamızdan bir top kaptırdık ve rakip bunu iyi değerlendirdi. Maçtan önce ’Bugün daha çok isteyen kazanacak’ demiştim. Kasımpaşa bizden daha çok istedi ve hak ederek galip geldi" diye konuştu.

  • Kasımpaşa-Gaziantep maçı özeti


#Süper Lig
#Kasımpaşa
#Gaziantep
2 yıl önce