|

Tekirdağ’da şiddetli sağanak! 5 günlük Tekirdağ hava durumu

Tekirdağ’da akşamüzeri etkili olan şiddetli yağış caddeleri ve sokakları adeta göle döndürdü. İşte 5 günlük Tekirdağ hava durumu...

Yeni Şafak
15:33 - 14/07/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:36 - 14/07/2018 Cumartesi
IHA
5 günlük Tekirdağ hava durumu haberimizde.
5 günlük Tekirdağ hava durumu haberimizde.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da bir anda bastıran sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi. Kısa sürede etkisini hissettiren yağış, kuvvetlenerek bir anda caddeleri adeta göle döndürdü. Akşam saatlerinde bastıran kuvvetli yağışla trafikte aksamalar yaşandı. Caddelerde dere görüntüsü oluşturan yağmur suları sürücülere zor anlar yaşattı. Yayalar ise saçaklar altında yağmurun dinmesini beklemek zorunda kaldı.

YURTTA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Rize ve Artvin çevrelerinde, gece saatlerinde Ordu ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.


#5 günlük hava durumu
#Tekirdağ hava durumu
#hava durumu
#Tekirdağ
6 yıl önce
default-profile-img