|

Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi? 16 Ocak Pazartesi Tekirdağ'da kar yağışı

Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi? sorusu başlayan kar yağışı sonrası büyük merak konusu oluyor. Okulların tatil olması durumunda, Tekirdağ Valiliğinden 16 Ocak 2017 Pazartesi günü okulların tatil edilmesiyle ilgili açıklamasını anında sizlere sunacağız.

Yeni Şafak
16:10 - 15/01/2017 Pazar
Güncelleme: 16:16 - 15/01/2017 Pazar
Diğer

Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi? Tekirdağ ve ilçelerinde kar yağışı başladı. Kar yağışı öğleden sonra şehir merkezi ve Çorlu, Çerkezköy, Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde etkisini artırdı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri ana arterler ile Tekirdağ-Hayrabolu ve Tekirdağ-Malkara yolunda çalışması yaptı. Hayrabolu, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde yağan kar, ilçelere bağlı mahallelerde de etkisini gösteriyor.



Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi?


Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Tekirdağ Valiliğinden yapılacak resmi açıklamayı anında sizlere sunacağız.



Malkara ilçesinde yoğun kar yağışı ilçeyi beyaz bir örtüyle kaplarken, araçlar yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Malkara Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ilçe içinde tuzlama ve kar küreme çalışması başlattı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, kriz masasının çalışmasına başladığını, ekiplerin kar küreme ve tuzlama çalışması yaptıklarını, kapalı mahalle yolunun olmadığını belirtti. Meteoroloji yetkilileri kar yağışının aralıklarla bu gece de devam edeceğini bildirdi.





Yurtta hava durumu


Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batısı ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, doğusunun az bulutlu olması bekleniyor. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in batısı ile Kırıkkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülecek yağışların, bu sabah ilk saatler ile gece saatlerinde Muğla çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetlice (30-50km/sa) eseceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden, diğer yerlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetlice (30-50km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.





#Tekirdağ
#Tekirdağ hava durumu
#Tekirdağ kar yağışı
#Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi?
7 yıl önce