|

Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Pazartesi Tekirdağ'da okullar tatil mi?

Tekirdağ'da okullar tatil mi? sorusuna dair Valilikten açıklama için öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Marmara Bölgesini esir alan kar yağışı birçok ilde hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı illerimizde okullar tatil ilan edildi. Peki 9 Ocak Pazartesi Yarın okullar tatil mi? İşte ayrıntılar ve son gelişmeler…

Yeni Şafak
16:34 - 8/01/2017 Pazar
Güncelleme: 17:18 - 8/01/2017 Pazar
Diğer

Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi, tatil olacak mı? 9 Ocak Tekirdağ'da okullara tatil var mı? soruları öğrenciler tarafından merak konusu. Öğrenciler Twitter üzerinden bulundukları illerin Valililerine tatil yapılması için mesajlar gönderiyor. Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurdun büyük kesiminde kar yağışı etkili oluyor ve bazı kesimler içinde Meteoroloji Genel Müdürlüğünden uyarılar yapılıyor. Peki yarın Tekirdağ'da okullar tatil mi?





9 Ocak Pazartesi Tekirdağ'da okullar tatil mi?


Tekirdağ'da yoğun kar ve buzlanma nedeniyle okulların pazartesi günü tatil edildiği açıklandı. Tekirdağ'da kar yağışı, soğuk ve buzlanma nedeniyle ilçeleri de kapsayacak şekilde okulların 1 gün tatil edildiği öğrenildi. Öte yandan, Tekirdağ Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada kar yağışı ve buzlanma nedeniyle hamile ve engelli olan devlet memurlarının da 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi.



Tekirdağ'da dün başlayan ve gece boyunca devam eden kar yağışı, etkisini sürdürüyor. Tekirdağ'da dün öğlenden sonra yağmaya başlayan kar, gece boyunca da etkisini sürdürdü. Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da kar kalınlığının 25 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 35-40 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Kar yağışının gün boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, gece boyunca devam eden kar yağışı dolayısıyla trafikte aksamalar yaşanmaması için, Karayolları 18'inci Şube Şefliği ekipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam etti. Trafik güvenliğini sağlamak için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Trafik ekipleri de gece boyunca kar küreme ve tuzlama ekipleriyle koordineli olarak çalıştı. Kar yağışı sebebiyle maddi hasarlı trafik kazalarının dışında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi. Süleymanpaşa Belediyesi çalışanları sabah erken saatlerde Hükümet Caddesi'nde kaldırımlarda biriken kar ve buzları temizlemeye başladı. Şehir merkezini ilçelere ve köylere bağlayan yollarda trafik akışının sağlandığı, kar küreme ve tuzlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.





#Tekirdağ
#Tekirdağ'da okullar tatil mi?
#Okullar tatil mi?
#Tekirdağ hava durumu
7 yıl önce