|

TEM Otoyolu Abant Gişeleri 1 hafta kapatılıyor- Bolu haber

TEM Otoyolu'nun Abant Kavşağı'nda yapılan üst yapı çalışmaları nedeniyle Abant Gişeleri'nin 1 hafta ulaşıma kapatılacağı ifade edildi.

Yeni Şafak
17:57 - 18/11/2016 Cuma
Güncelleme: 15:50 - 18/11/2016 Cuma
IHA

TEM Otoyolu'nun Abant Kavşağı'nda yapılan üst yapı çalışmaları nedeniyle Abant Gişeleri'nin 1 hafta ulaşıma kapatılacağı ifade edildi.



Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul-Ankara devlet yolu arasındaki Abant Kavşağı'nda yapılacak olan yapım çalışmaları nedeni ile Anadolu Otoyolu Abant Gişeleri 18.11.2016 ile 25.11.2016 tarihleri arasında trafiğe kapatılacaktır. Yol kapatması yapılan kesimde trafik kontrollü olarak verileceğinden, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin uyarılması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.



BGC'den Bolu Emniyet Müdürü Özel'e ziyaret


Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bolu Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Özel'i makamında ziyaret etti. Özel, “15 Temmuz süreci sonrasında bir çok ilde basın kuruluşları kapatılırken, Bolu'da böyle bir durum olmaması sevindirici” dedi.


Bülent Velioğlu başkanlığındaki Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel'i makamında ziyaret etti. 20 dakika süren ziyarette emniyet teşkilatı ve basın mensupları arasındaki ilişkilerin daha fazla kuvvetlendirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.


Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, Özel'e görevinde başarılar dilerken, “Bizim için artık yeni bir dönem başladı. Ülkemiz zor günlerde geçiyor. Bu dönemde Allah yardımcınız olsun. Biz gazeteciler olarak bu mücadelenizde her daim yanınızdayız. 15 Temmuz sürecinden sonra Bolu basını verdiği sınavla herkese örnek oldu. Bu süreçten Bolu basını alnının akıyla tertemiz çıktı” diye konuştu.


Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel ise, 15 Temmuz sürecinden sonra Bolu'da kapatılan basın kuruluşunun olmamasının önemli olduğunu ifade ederek, “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bolu basının kentteki önemini biliyorum ve güçlü bir yapı var. 15 Temmuz sürecinden sonra Türkiye'nin bir çok ilinde basın kuruluşları kapatılırken, Bolu'da böyle bir durumun olmamasını önemsiyorum. İnşallah el birliği ile Bolu'ya faydalı işler yaparız” dedi.


#Bolu
#TEM otoyolu
#Abant Kavşağı
#Trafiğe kapalı yol
#Abant Gişeleri
7 yıl önce