|

Temel Karamollaoğlu oy oranı, kaç oy aldı? 24 Haziran seçim sonuçları

24 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi’nin adayı Temel Karamollaoğlu’nun kaç oy aldığını ve oy oranlarını Yeni Şafak seçim sayfasından takip edebilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri, il il seçim sonuçları, sandık sonuçları ve oy oranları şimdi Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasında.

Yeni Şafak
11:34 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 16:55 - 23/06/2018 Cumartesi
Diğer
Temel Karamollaoğlu seçim sonuçlarını ve oy oranları seçim sonuçları sayfasında.
Temel Karamollaoğlu seçim sonuçlarını ve oy oranları seçim sonuçları sayfasında.

24 Haziran Saadet Partisi seçim sonuçlarını haberimizden takip edebilirsiniz. Saadet Partisi’nden aday olan Temel Karamollaoğlu’nun oy oranlarını, seçim sonuçlarını, hangi ilden ne kadar oy çıkardığını ve çok daha fazlasını Yeni Şafak seçim sonuçlarından takip edebileceksiniz.



















































































Temel Karamollaoğlu kimdir?

1941 yılında dünyaya gelen Temel Karamollaoğlu aslen Kahramanmaraşlıdır. Manchester Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunu olan Temel Karamollaoğlu aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Bir süre DPT Uzmanlığı, Sanayi Bakanlığı Teşvik ve Uygulama Genel Müdürlüğü, Müsteşar Muavinliği yapan Temel Karamollaoğlu Refah Partisi Belediye Başkanlığı döneminde yaşanan Sivas Katliamı sırasındaki tavrından dolayı yoğun eleştirilere maruz kalmış ancak hakkında hiç bir dava açılmamıştır. Daha sonra ise Refah Partisinden milletvekili seçilmiş ve siyasi kariyerine devam etmiştir.

#Saadet Partisi
#Seçim sonuçları
#YSK
6 yıl önce