|

TEOG Yerleştirmeye Esas (YEP) puanları ne zaman açıklanacak?

TEOG Yerleştirmeye Esas (YEP) puanlar ne zaman açıklanacak? Öğrencilerin ve velilerin merakla beklediği YEP sonuçları ile ilgili tüm detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasının ardından şimdi de YEP puanları açıklanacak. İşte YEP puanlarının açıklanacağı tarih ve detaylar.

Yeni Şafak
16:44 - 13/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:59 - 13/06/2016 Pazartesi
Diğer

TEOG Yerleştirmeye Esas (YEP) puanları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtını haberimizden görebilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler ve velileri YEP puanlarının açıklanmasını bekliyor. MEB'in TEOG kılavuzundaki tarihe göre, Yerleştirmeye Esas Puanlar (YEP) 29 Haziran 2016 tarihinde açıklanacak. İşte TEOG ile ilgili tüm detaylar ve son gelişmeler.



açıklandığında buradaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz





TEOG tercih ve yerleştirme e-kılavuzu yayımlandı- tıkla indir



TEOG birincilerinden biri de Dursunbey'den


Dursunbey İmam Hatip Ortaokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının iki döneminde de Türkiye birincisi çıkarma başarısı gösterdi. Okulun 8.sınıf öğrencisi Aslı Mert, tüm soruları doğru olarak cevaplayarak Türkiye birincilerinden oldu.



Dursunbey'de açıldığı günden bu yana yapış olduğu etkinlik, proje ve çalışmalar ile adından başarı ile söz ettiren ve bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Dursunbey İmam Hatip Ortaokulu, bu başarısını Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında da göstererek her iki dönemde de birer Türkiye birincisi çıkarmayı başardı.



Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilen ve 8 Haziran tarihinde sonuçları açıklanan TEOG ortak sınavlarında Dursunbey İmam Hatip Ortaokulu eğitim öğretim yılının birinci döneminde olduğu gibi, ikinci dönem de Türkiye birincisi çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Okulun 8.sınıf öğrencisi Aslı Mert, tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincilerinden biri oldu. Aslı Mert, Balıkesir genelindeki tüm İmam Hatip Ortaokulları arasında da birinci sırada yer aldı.



Okul Müdürü Özgür Yaruk yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin göstermiş olduğu bu başarı ile Dursunbey İmam Hatip Orta okulumuz ilimiz genelinde bulunan tüm İmam Hatip Ortaokulları arasında akademik başarı olarak ilk sıradaki yerini korudu. TEOG sınavlarında 1. dönem ve 2. döneminde elde edilen bu Türkiye birinciliklerinde emeği geçen öğrencilerimize, ailelerine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.

#TEOG
#MEB
#YEP
#Yerleştirmeye Esas Puanlar
#YEP puanları ne zaman açıklanacak
8 yıl önce