|

Tesettür elbise modelleri ile ferace modasında tavsiyeler

iLAN
14:00 - 25/12/2020 Cuma
Güncelleme: 14:12 - 25/12/2020 Cuma
Diğer
Tesettür Giyim
Tesettür Giyim
Aklınızda bulunan her tarzı yansıtmanıza olanak tanıyan
ve etekler daima kullanışlı olacak zamansız parçalardır. Basic, triko ve abiye gibi pek çok farklı alternatifi bulunur. Dış giyimin vazgeçilmezlerinden olan feraceler ise serin tutan kumaşları ve ferah yapılarıyla her zaman iyi görünmenizi sağlar.
Elbise, abiye ya da ferace kategorileri fark etmeksizin tesettür giyim kategorilerinde seçimlerinizde zorlanacağınız noktalar olabilir, çoğu zaman kadınlar için en önemli kriterlerin başında tasarım ve ürün modelleri gelse de olumsuz şartlar altında rahat ve şık giyim için dikkat etmeniz gereken bazı püf noktaları kullanmanız durumunda çok daha sağlıklı şekilde tarzınızı yansıtabilir güvenle aldığınız ürünleri kullanabilirsiniz. Feraceler boyundan ayaklara uzanan tasarımları ile çoğu zaman sizleri ilkbahar ve yaz aylarındaki dış hava koşullarından koruyacaktır, sadece kullanıldığı mevsime göre kalın ya da ince yapıda olmasına ve kumaş türüne dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.
Tesettür elbise
konusunda ise dikkat etmeniz gereken birçok farklı konu olacaktır. Elbiselerin kullanım alanı oldukça geniştir, çalışma ortamı, gezi, etkinlik ya da birçok farklı organizasyonlarda elbiseleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Elbise konusunda dikkat etmeniz gerekenlerin başında kullanım alanına göre model ve tasarım seçimi, mevsim koşullarına göre elbisenin uzunluğu, kısalığı, kullandığı kumaş türü ya da aksesuarlar ile uyumlu olup olmaması dikkat etmeniz gerekenlerin başında yer alıyor.
Klasik ve Modern Tarzlara Uygun Tesettür Elbiseler

Her zevke ve tarza hitap edebilecek nitelikte olan elbiseler, özellikle kış sezonunda triko kumaşlı tasarımlarla dikkat çeker. Yüksek yakalı ve sıcak tutan kumaşlarla tasarlanan modelleri bot veya çizmelerle kombinleyerek şık bir görünüme kavuşmanız mümkündür. İş yaşantısında veya günlük olarak kullanıma uygun olan elbiseler, çeşitli aksesuarlar kullanarak daha çarpıcı hale getirilebilir.

Rahatlığından Vazgeçemeyenler İçin Ferace Önerileri
Konforundan ve şıklığından ödün vermeyen kadınların dolabında muhakkak bulunan
her ortama uyum sağlayan bir parçadır. Beğenilere göre yarasa kol veya düz kesim olarak şekillenen
ferace
modelleri
anında hazır olmanız gereken zamanlar için idealdir. Ferace kumaşı, kaliteli ve yaz günlerinde serin tutan yapıya sahip olmalıdır.
Tesettür giyime oldukça uygun olan
ferace
, genellikle düğmeli veya fermuarlı olarak tercih edilir. Ferace seçiminde önemsenmesi gereken nokta, hangi ayakkabı veya çantayla kullanılacağı olmalıdır. Ferace modeller hem rahat hem şık kombinler yapabilmeniz adına aradığınız pratikliği sunar.

Her mevsimin kurtarıcısı olan etek modelleri dört mevsim boyunca en çok kullanılan parçalar arasında yerini alır. Kış sezonunda özellikle süet, triko ve deri etek modelleri ön plandadır. Piliseli veya mevlana model etek kesimleri, en çok tercih edilenler arasındadır. Etek modeli belirlenirken herkes kendi vücut tipini göz önünde bulundurmalı, gerekirse daha şık görünmek adına tunik veya diğer üst giyim ürünleriyle göze hoş görünmeyen alanları kamufle etmelidir.

giyim alanında birçok farklı kategoride kendi tasarım, üretim ve çalışmalarını yapmakta olan Elizamoda bu alanda dilediğiniz kategoride seçimlerinize yardımcı olacak çözümleri üretmekte. Tasarım ve moda trendleri hakkında kafanıza takılan ya da tavsiye niteliğindeki içeriklere erişmek için resmi internet sitesinde blog kısmını ziyaret edebilir, e-ticaret alanında dilediğiniz ürün hakkında bilgi alıp alışveriş yapabilirsiniz. Bu yıl sonunda moda trendleri arasında yer almakta olan bazı modellerin görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


#giyim
#tekstil
#moda
3 yıl önce