|

Teşkilat 50. bölüm özeti | TRT1 Teşkilat dizisi 51. bölümde neler oldu?

Teşkilat dizisinin 51. bölümü 16 Ekim Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Teşkilat dizisinin son bölümünü kaçıranlar “Teşkilat 51. bölüm özet izleme linkini” merak ederek Teşkilat 51. bölüm özeti izle şeklindeki araştırmalarına devam ediyor. Teşkilat dizisinin 51. bölümü özeti tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

15:01 - 10/10/2022 Pazartesi
Güncelleme: 10:56 - 18/10/2022 Salı
Yeni Şafak
Teşkilat 50. bölüm özet
Teşkilat 50. bölüm özet

Teşkilat son bölüm izleyicisiyle buluştu. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtçu’nun başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisi 51. bölümü 16 Ekim Pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına geçti. İşte, Teşkilat 51. son bölüm özeti...

TEŞKİLAT 51. BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat 51. bölümüyle izleyenlere aksiyon dolu anlar yaşattı. Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu, Murat Yıldırım, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun, Ahmet Uğur Say ve Serdar Yeğin'in yer aldığı Teşkilat 51. bölümde yolları kesişen Ömer ve Zehra kulübedeyken saldırıya uğrar. İki arkadaş bulundukları bölgeden çıkabilecek mi?

TEŞKİLAT 51. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul’da yaşanan patlamaların ardından kendini tehlikeli bir operasyonun ortasında bulan ekibimiz, bir yandan faillerin peşindeyken diğer yandan Celine üzerinden David Hartley ile temas kurmak için Ömer’in içinde olduğu bir yanaşma operasyonu başlatır. Tüm bunların yanında, teşkilata dönmeyi seçen Zehra’nın ekibe tekrar katılması hiç de kolay olmayacaktır. Zehra’yı zor sınavlar beklemektedir.

Mahallede cesedin bulunmasıyla gelişen süreçte ise işleri çıkmaza sürükleyecek bir durum yaşanır. Efkar ve Korkut, hedeflerine doğru yol almak için plan yaparken, durumu tersine çevirecek bir tehditin kendilerine yaklaştığından habersizdir.

TEŞKİLAT 52. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisi 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıda yer alan video oynatıcıya tıklayarak yeni fragmanı izleyebilirsiniz.

TEŞKİLAT 50. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının düzenledikleri korkusuz operasyonla ‘Şirket’ yok edilmiştir. Bu gelişme derinlerdeki karanlık yapılanmanın yıllardır sinsice planladıkları terör devleti emellerini harekete geçirir. Bu yapılanmanın meşru zeminde bir terör devleti kurmak için harekete geçtiğini öğrenen Teşkilat, bunu engellemek adına operasyon başlatır.

Bu ölüm görevine genç ve korkusuz teşkilat mensubu Ömer fedakarca talip olur ancak bu zorlu görev öncesi hayatı boyunca onda derin yaralar bırakacak olan büyük bir olay yaşayacaktır. Diğer yanda Zehra, yaşadığı büyük acının ardından kızı Yağmur’la birlikte yeni bir hayat kurmaya çabalamaktadır.

Fakat geçmişinin onun peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Ekibin yaşadığı yıkımdan kendisini sorumlu tutan Zehra, istihbarattan bağımsız, canı pahasına bir yola çıkar. Bu yol, onu geçmişiyle karşılaştırdığı gibi kritik bir seçimin eşiğinde bırakacaktır.

Oyun içinde oyun kurmak zorunda kalan ekip, ilk hedefini belirleyip operasyonu başlatır. Ekip üyeleri yeni bir hayata başlamak için büyük bir bedel ödemek zorunda olduklarından habersizdir.

#teşkilat
#teşkilat 50. bölüm özet
#teşkilat 51. bölüm
#teşkilat fragman
#trt1 teşkilat
#teşkilat izle
#teşkilat 51. bölüm fragmanı
2 yıl önce