|

Teşkilat dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor? Teşkilat 15. bölüm fragmanı izle

TRT1'de yayımlanan Teşkilat dizisi 14. bölümü ile sezonu sonlandırmıştı. Yeni sezonun gelmesi ile dizilerin başlamasının ardından Teşkilat dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak kazandı. Çağlar Ertuğrul; Deniz Baysal Yurtcu; Mesut Akusta; Gürkan Uygun gibi isimlerin başrolde yer aldığı Teşkilat dizisi 15. blüm ne zaman başlıyor? Teşkilat 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat dizisi yeni sezonda hangi oyuncular katıldı? İşte merak edilen bu soruların yanıtı..

23:02 - 25/09/2021 Cumartesi
Güncelleme: 23:48 - 25/09/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
teşkilat
teşkilat

Teşkilat 2. sezon için az bir süre kaldı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin yeni sezon tarihi belli oldu. 2. sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanan TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 15. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Peki, Teşkilat ne zaman başlıyor?

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat yeni sezonuna 26 Eylül Pazar günü başlayacak.

TEŞKİLAT 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin'in yer aldığı Teşkilat dizisi, 15. bölüm fragmanı yayınlandı.

TEŞKİLAT DİZİSİ YENİ OYUNCULARI KİM?

Diziye Uyanış Büyük Selçuklu'dan Gürkan Uygun ve Maraşlı'daki performansı ile dikkat çeken Hakan Boyav katıldı.

Mesut Akusta, Teşkilat dizisinden ayrılmayacak. Oyuncu, doktorların direktifi ile onayı aldı. Ancak bir süre daha dinlenecek olan oyuncunun önümüzdeki hafta yeniden sete çıkması ve rolüne devam etmesi bekleniyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NE?

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

#teşkilat
#teşkilat dizisi
#teşkilat ne zaman
#teşlikat 15.bölüm
#teşkilat fragman
#teşkilat yeni sezon
3 yıl önce