|

Tokat'ta kar yağışı! Tokat'ta okullar tatil mi?

Tokat-Sivas karayolu çamlıbel Geçidi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki Tokat Valiliğin'den 'Tokat'ta okullar yarın tatil mi?' sorusuna dair herhangi bir açıklama yapılmadı mı? sorusu merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
15:46 - 16/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:53 - 16/11/2016 Çarşamba
Diğer

Tokat'ta kar yağışı etkili oldu. Tokat'ta okullar tatil mi? Tokat-Sivas karayolu Çamlıbel Geçidi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç mahsur kaldı. Çamlıbel Geçidi'nde öğle saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışına hazırlıksız yakalanan çok sayıda araç sürücüsü, zor anlar yaşadı. Yolda kalan araç sürücülerine yardım eden Tokat ve Sivas Bölge Trafik ekipleri, trafiği kontrollü olarak sağlamaya çalıştı. Yolda kalan bazı sürücülerin de yol kenarında araçlarının lastiklerine zincir taktıkları görüldü. Bölgede kar yağışı etkisini sürdürüyor.



Tokat'ta okullar tatil mi?


Tokat'ta okullar tatil mi? sorusuna dair Tokat Valiliğinden yarın okulların tatil olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yapılacak bir açıklamayı sizlerle paylaşacağız.












#Çamlıbel geçidi
#Kar yağışı
#Tokat
#Tokat hava durumu
#Tokat'ta okullar tatil mi?
7 yıl önce