|

Toki kuralarının çekileceği tarih netleşti! Bakan Kurum'dan kura çekilişi tarihi açıklama

TOKİ kura çekimi sonuçları tarihi için geri sayım başlamış durumda. TOKİ Sosyal Konut Projesi başvurusu 31 Ekim 2022 tarihinde sona ermesiyle gözler TOKİ sonuçlarına çevrilmiş durumdayken son dakika açıklaması geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ konut kuralarının yapılacağı ilk tarihi açıkladı. Bakan Kurum kura çekilişine ilk olarak Şırnak ve Ardahan illerinden başlanacağını duyurdu. Peki, TOKİ konut kuraları ne zaman çekilecek? Hangi il konut kurası hangi tarihte olacak? İşte Bakan Kurum'un son dakika açıklamalasının ayrıntıları...

15:35 - 5/11/2022 Cumartesi
Güncelleme: 15:48 - 5/11/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
TOKİ kura çekilişi
TOKİ kura çekilişi

Cumhuriyet tarihinin dev projesiyle alakalı TOKİ kura sonuçları gündemden düşmüyor. İlk Evim başvuruları tamamlandı. Başvuruların ardından 3+1 2+1 2022 isim listesi canlı yayında yapılacak TOKİ kura çekimi sonrası belli olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Toki kuralarına ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİNDE İLK TARİH BELLİ OLDU!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kura çekimlerimizin tamamını Mart 2023 ayından tamamlayacağız." açıklamasında bulundu.

Bakan Kurum ilk kura çekilişinin 7 Kasım 2022 tarihinde Şırnak ve Ardahan'da yapılacağını açıkladı.

#toki
#toki kura çekilişi
#toki kuraları
#toki kura tarihi
#bakan kurum
#murat kurum
1 yıl önce