|

TOKİ Sosyal Konut Projesinin temel atma töreni ne zaman?

TOKİ başvurusunda bulunan vatandaşlar TOKİ konutları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninin Ekim ayında başlayacağını duyurdu ve temel atma töreninin yapılacağı illeri de açıkladı. Peki, TOKİ temel atma töreni hangi illerde yapılacak? İşte detaylar...

16:26 - 8/10/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
TOKİ temel atma töreni
TOKİ temel atma töreni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvurularının 5 milyonu aştığı TOKİ sosyal konut projesinde ilk temeli atılacak 17 ili ve ne zaman atılacağının müjdesini verdi. Bakan Kurum tarafından yapılan açıklamanın ardından dev sosyal konut projesinde ilk temel hangi illere, ne zaman atılacak sorusu sorulmaya başlandı.

TOKİ TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK İLLER

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk olarak 25 Ekim'de Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat, Zonguldak'ta temel atmaların başlayıp inşaatların hızla devam edeceğini söyledi.

TOKİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ sonuçlarının, kura başvuru işlemlerinin tamamlanmasının akabinde Kasım ayında kura çekimi ile netlik kazanması bekleniyor.

TOKİ'YE KAÇ KİŞİ BAŞVURDU?


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 250 bin konutluk Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona ulaştığını söyledi.

#toki
#toki temel atma töreni
#toki temel atma
#murat kurum
2 yıl önce