|

Trabzon Haber: İstihdam seferberliği toplantısı

Trabzon Haber: İstihdam seferberliği konusundaki çalışmaları planlamak ve yürütmek üzere oluşturulan Trabzon İstihdam Seferberliği Platformu'nun ilk toplantısının gerçekleştirildiği bildirildi.

Yeni Şafak
15:01 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 15:03 - 10/03/2017 Cuma
Diğer
Trabzon Haber: İstihdam seferberliği toplantısı gerçekleştirildi.
Trabzon Haber: İstihdam seferberliği toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon Haber: Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, istihdam seferberliği toplantısının Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirdiği vurgulanarak, "TTSO'da düzenlenen toplantıya, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Aydın Gedikli, Ticaret Borsası Başkanvekili Eyüp Ergan, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Şükrü Erüz, DKİB Genel Sekreter Vekili Ekrem Altun katıldı." denildi.



Açıklamada, toplantıda istihdam seferberliği kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği belirtilerek, bundan sonraki çalışmalarla ilgili de yol haritası belirlendiği kaydedildi. Öte yandan açıklamada, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un şu ifadelerine de yer verildi:



"Devletimiz işsiz vatandaşın ve işverenin yanındadır. Devletin sağladığı kolaylıklardan tüm işverenlerin yararlanması gerek. Bu konuya büyük önem veriyoruz ve tüm iş dünyasını istihdam seferberliğine katılmaya çağırıyoruz."



#İstihdam seferberliği
#Trabzon
#Trabzon Haber
7 yıl önce