|

Trabzonspor'un yeni transferi Fabian Castillo kimdir? Castillo KAP'a bildirildi!

Trabzonspor'un yeni transferi Fabian Castillo kimdir? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor son olarak KAP'a bildirdiği Fabian Castillo ile anlaşmaya çok yakın. FC Dallas takımında forma giyen Fabian Castillo kimdir? sorusunun yanıtını ve transferin detaylarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:06 - 2/08/2016 Salı
Güncelleme: 16:14 - 2/08/2016 Salı
DHA

Trabzonspor Kulübü, FC Dallasta forma giyen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Fabian Castillo ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı.



Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den KAPa gönderilen yazıda, FC Dallas'ın profesyonel futbolcusu Fabian Andres Castillo Sanchez'in, kulübümüze transferi konusunda futbolcu, kulübü ve Major League Soccer ile görüşmelere başlanmıştır ifadelerine yer verildi.



FABİAN CASTİLLO KİMDİR?


Trabzonsporun transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Fabian Castillo, 10 Mart 2011 tarihinden buyana ABD Majör Ligi takımlarından FC Dallas takımında forma giyiyor. 24 yaşında olan ve sol kanatta görev yapan Kolombiyalı oyuncu, bu sezon görev aldığı 24 maçta 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Castillo, Kolombiya A Milli takım forması ile de 3 maçta forma giydi.




#Fabian Castillo kimdir
#Trabzonspor
#Transfer
8 yıl önce