|

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2016 hangi kanalda? Kura çekimi canlı izle

Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi bugün yapılıyor. Temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer aldığı Devler Ligi'nde rakipler belli olacak. Kura çekimini canlı olarak izlenebilecek. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak? Monaco'da saat 19.00'da başlayacak olan kura çekimini haberimizde verdiğimiz canlı yayın bağlantısından izleyebilirsiniz. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
18:13 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:26 - 25/08/2016 Perşembe
Diğer
2016 UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi

hangi kanalda? Devler Ligi'nde kura çekimi başlıyor. Bu akşam saat 19.00'da nefesler tutulacak ve Beşiktaş'ın rakipleri beklenecek. Şampiyonlar Ligi'ndeki kura çekimi TRT Spor'dan canlı izlenebilecek. Futbolseverlerin yakından takip edeceği Şampiyonlar Ligi

kura çekimi

ni canlı izlemek için haberimizde paylaştığımız linke tıklamanız yeterli. Ülkemizi

Şampiyonlar Ligi

'nde temsil edecek olan Beşiktaş'ın rakipleri belli olduğu anda buradan görebilirsiniz. Dünyanın en önemli futbol kulüpleri ile yarışacak olan Beşiktaş'da da heyecanlı bekleyiş sürüyor. İşte UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izleme ekranı ve detaylı bilgiler.



mek için tıklayınız



UEFA'nın 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi yarın TSİ 19.00'da Monaco'da yapılacak.



Son şampiyon Real Madrid'in 1. torbaran yer alacağı kura çekiminde ayrıca Avrupa'nın 7 top ligi olan İspanya, Almanya, İngiltere, İtalya, Portekiz, Fransa ve Rusya şampiyonları da bu torbada yer alacak. Buna göre 1. torbada yer alacak takımlar Barcelona, Bayern Münih, Leicester City, Juventus, Benfica, Paris Saint-Germain ve CSKA Moskova şeklinde.



UEFA kalan torbaları ise takımların kulüp katsayılarıyla belirliyor. Buna göre 2. torbada yer alması beklenen 8 takımda belli.



Şampiyonlar Ligi play off turu'nda Roma'yı eleyen Porto ile ilk maçta deplasmanda Steaua Bucarest'i 5-0 yenen ve bir futbol mucizesi gerçekleşmezse Manchester City takımlarıda 2. torbada yer alacak.



Kesinleşen 2. torba takımları ise şu şekilde; Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Arsenal, Sevilla, Napoli, Bayer Leverkusen, Porto ve Manchester City.



3. torbada ise Dinamo Kiev, Lyon, PSV ,Sporting Lizbon ,Basel ve Tottenham, Club Brugge takımları yer alacak. Son torbada ise temsilcimiz Beşiktaş'ın olması kesin ve bu durum da değişmeyecek.



7 sezon sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılma hakkı kazanan Beşiktaş'ı yarın yapılacak olan kura çekiminde ise yönetici Umut Güner ve Beşiktaş İdari direktörü Ali Naibi temsil edecek. Başkan Fikret Orman'ın da Avrupa'da transfer görüşmelerinde olmasından dolayıkura çekimine gitme olasılığının bulunduğu öğrenildi.



ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TORBALARI KESİNLEŞEN TAKIMLAR

1. Torba:


Real Madrid, Barcelona (İspanya), Leicester City (İngiltere), Bayern Münih (Almanya), Juventus (İtalya), Benfica (Portekiz), Paris Saint-Germain (Fransa), CSKA Moskva (Rusya). (İlk Torba ülkelerinde şampiyon olan takımlardan oluşuyor)


2. Torba:


Atletico Madrid (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Arsenal (İngiltere), Sevilla (İspanya), Napoli (İtalya), Bayer Leverkusen (Almanya), Porto (Portekiz, play off'tan geldi), Manchester City (Turu geçerse)


3. Torba:


Basel (İsviçre), Dinamo Kiev (Ukrayna), Lyon (Fransa), PSV Eindhoven (Hollanda), Sporting Lizbon (Portekiz), Tottenham (İngiltere), Club Brugge (Belçika)


4. Torba:


Beşiktaş (Türkiye), Monaco (Fransa, play off'tan geldi), Legia Varşova (Polonya, Play off'tan geldi), Ludogorets Razgrad (Play off'tan geldi),Celtic (Play off'tan geldi)



UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇ GÜNLERİ

1. Hafta: 13 - 14 Eylül


2. Hafta: 27 - 28 Eylül


3. Hafta: 18 - 19 Ekim


4. Hafta: 1 - 2 Kasım


5. Hafta: 22 - 23 Kasım


6. Hafta: 6 - 7 Aralık


UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DİĞER GRUP KURA GÜNLERİ:

Son 16 turu: 12 Aralık 2016


Çeyrek Final kuraları: 17 Mart 2017


Yarı final kuraları: 21 Nisan 2017


3 Haziran'daki final karşılaşması ise Galler'in başkenti Cardiff'te oynanacak





Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi bugün yapılıyor. Temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer aldığı Devler Ligi'nde rakipler belli olacak. Kura çekimini canlı olarak izlenebilecek. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak? Monaco'da saat 19.00'da başlayacak olan kura çekimini haberimizde verdiğimiz canlı yayın bağlantısından izleyebilirsiniz. İşte son gelişmeler.


#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Beşiktaş
#Kura çekimi
#Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle
8 yıl önce