|

Uyumsoft’a İstanbul Altın Değerler İnovasyon Ödülü

Türkiye’nin İnovasyon Lideri Uyumsoft, bu yıl inovasyon dalında bir ödülü daha kazandı. İstanbul Altın Değerler İnovasyon Ödülü Uyumsoft’un oldu.

iLAN
13:09 - 19/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:14 - 19/12/2018 Çarşamba
Diğer
Fotoğraf
Fotoğraf

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteği ile 14 Aralık 2018 Cuma günü Çırağan Sarayı’nda, “İstanbul 2.Ekonomi Zirvesi ve İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni” düzenlendi. Lider yazılım ve danışmanlık firması Uyumsoft, ileri teknoloji konularına odaklanarak yıllık gelirinin %31’ni ar-ge faaliyetlerine ayırdığı için İnovasyon dalında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl yeni bir ödülün daha sahibi oldu.

Uyumsoft’un başarısının kaynağı, ar-ge ve inovasyon odaklı olmasıdır


Törende, Uyumsoft’un “İstanbul Altın Değerler İnovasyon Ödülünü” alan Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, 22 yıldır elde ettikleri başarının ar-ge ve inovasyon odaklı olmalarından kaynaklandığını söyledi. Ürün ailesi arasında ERP (cloud, bulut, mobil); iDönüşüm (e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-İrsaliye, e-Bilet) uygulamaları, EkoTicari ürün ailesi, Banka Bakiyem, Uyumpos ve 30’un üzerinde kamu projesinin olduğunu kaydeden Mehmet Önder, gelecek yıl yeni ürünlerin anonsunu yapacaklarını açıkladı.

İstanbul Ekonomi Zirvesi, siyaset, iş ve STK dünyasını buluşturdu

İstanbul Ekonomi Zirvesi, meslek örgütlerini, sivil toplum örgütlerini, finans çevrelerini ve farklı sektörlerden iş insanlarını bir araya getirdi. Zirvenin açılışında, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Devlet Eski Bakanı Kürşad Tüzmen, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) Başkanı Cengiz Ultav, İstanbul 2.Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr.Mustafa Aydın başta olmak üzere, siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinden yetkililer, birer konuşma gerçekleştirdiler. Düzenlenen panellerde; sanayi 4.0, bankacılık ve finans, inşaat, turizm ve otelcilik, enerji ve çevre, otomotiv ve mobilite çözümleri, ulaştırma ve taşımacılık başlıklarında, konunun uzmanları değerlendirmelerde bulundular.

#Uyumsoft
#Ekonomi Zirvesi
#İnovasyon
5 yıl önce
default-profile-img