|

YDS sınav giriş belgesi ve YDS giriş yerleri sorgulama

YDS sınavı, 17 Eylül 2017 tarihinde saat 10.00’da yapılacak. Adayların dikkat etmesi gereken önemli noktalarından ÖSYM tarafından uygulanan 15 dakika kuralıdır. Yarın YDS'ye girecek adaylar YDS giriş belgesi ve YDS giriş yerleri sorgulama işlemlerini haberimizde yapabilirler.

Yeni Şafak
15:36 - 16/09/2017 السبت
Güncelleme: 15:46 - 16/09/2017 السبت
Diğer
​YDS sınav giriş belgesi ve YDS giriş yerleri sorgulama
​YDS sınav giriş belgesi ve YDS giriş yerleri sorgulama

YDS sınav giriş belgesi ve YDS giriş yerleri sorgulama naısl yapılır? sorusunun yanıtı haberimizde. YDS için ÖSYM tarafından diğer sınavlarda uygulanan 15 dakika kuralı da uygulanacak. Saat 09.45 itibariyle sınav giriş yerlerine adayların alımı durdurulacak ve bu saatten sonra gelen adaylar sınava giremeyecek.

YDS GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?
Sınav giriş belgesini adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin
internet adresinden sınav tarihinin 10 gün öncesinden başlamak üzere edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmaktadır. Hiçbir aday sınava giriş belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü adaya kolaylık sağlayacaktır. Sınav giriş belgeleri ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden aday işlemleri kısmından alınabilir. T.C. kimlik numaranız ve aday şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
#YDS
#YDS giriş
#YDS giriş belgesi
#YDS giriş yerleri
#YDS sınav belgesi
#ÖSYM
٪d سنوات قبل