|

Youtube MP3 dönüştürme ve Youtube MP3 - MP4 çevirici indir!

Youtube MP3 dönüştürme artık çok kolay. Youtube MP3 nasıl dönüştürülür? Youtube MP3 dönüştürücü programı sayesinde videoları MP3 formatına dönüştürme işlemi basittir. En sevilen videoları ve müzikleri Youtube ile MP3’e çevirmek için haberimizin detaylarında bulunan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Yeni Şafak
18:56 - 29/07/2016 Cuma
Güncelleme: 16:03 - 29/07/2016 Cuma
Diğer

Youtube MP3 dönüştürücü indirme işlemleri oldukça basittir. Youtube MP3 dönüştürücü nasıl indirilir ve kullanılır? Bu program sayesinde Youtube'da bulunan videoları ve şarkıları istediğiniz MP3 yada MP4 formatına dönüştürmek mümkündür. Kullanıcıların en büyük problemi olan (MP3,MP4,FLV,AMV) gibi dosya uzantıları tüm cihazlarda çalışmadığı için dönüştürüye ihtiyaç vardır. Youtube MP3 dönüştürücü indirmek ve yüklemek için haberimizi takip ediniz. İşte en kolay Youtube MP3 indirme işlemleri.



Program ile YouTube MP3 dönüştürme


YouTube MP3 dönüştürme için kullanabileceğiniz en iyi programlardan biri, DVD Video Soft tarafından geliştirilen, Free YouTube to MP3 Converter adlı programdır.



Free YouTube to MP3 Converter programını kullanmak için ilk olarak programı, aşağıda paylaştığımız bağlantıdan bilgisayarımıza yüklüyoruz.



Programı indirip bilgisayarımıza yükledikten sonra açıyoruz. Daha sonra YouTube'da dönüştüreceğimiz video'nun linkini kopyalıyoruz.



Daha sonra programa geri dönüp altta yer alan "yapıştır" butonuna tıklıyoruz. Son olarak sağ alt bölümdeki "indir" butonuna tıklayarak, YouTube MP3 dönüştürme işlemini gerçekleştiriyoruz.




İnternet ile YouTube MP3 dönüştürme


İnternet aracılığı ile YouTube MP3 dönüştürme için ilk olarak YouTube'dan bir video seçin ve seçtiğiniz videonun linkini kopyalayın. Daha sonra aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve açılan bağlantıyı, link yer alan yere yapıştırıp "Video'yu Dönüştür" butonuna tıklayın.



Son olarak mavi renkli "Download" seçeneğine tıklayarak, YouTube MP3 dönüştürme işlemini tamamlayın. YouTube MP3 dönüştürme işleminde çoğunlukla link kopyalayıp yapıştıracağınız için, eğer dönüştüreceğiniz videolar 20 dakikadan kısa ise internet ile YouTube MP3 dönüştürme işlemini yapın. Ancak daha uzun videoları dönüştürecekseniz, program kullanmanız şart olacak.



SERHAT KIRCI 2015-04-01T19:52:16.6769068+03:00



Tarayıcı eklentisi ile YouTube MP3 dönüştürme


Tarayıcı eklentisi kullanarak YouTube MP3 dönüştürme için ilk olarak aşağıdaki bağlantıdan, Mozilla Firefox tarayıcımıza, gerekli eklentiyi yüklüyoruz. Eklenti Chrome mağazada yer almadığı için Chrome'da kullanılamıyor.



Daha sonra Firefox ile YouTube'dan bir video açıyoruz ve videonun altında çıkan "YTMP3 - Download as MP3" butonuna tıklıyoruz.



Son olarak açılan sekmede mavi renkli "Download" seçeneğine tıklayarak YouTube MP3 dönüştürme işlemini tamamlıyoruz.



Youtube ile istediğiniz videoları program olmadan dönüştürmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.



http://www.youtube-mp3.org/tr


Bu linktenden de mp3 dönüştürücü indirmeniz mümkün:



http://www.tamindir.com/free-youtube-to-mp3-converter/


SERHAT KIRCI 2015-04-01T19:53:12.0511470+03:00


Video Dosya uzantıları


GP – Yukarıdaki gibi, 3G2 ye benzer, ancak daha iyi ses ve görüntü işlemeye sahiptir.



AMV – Video dosyası formatı taşınabilir oynatıcılar için geliştirilmiştir. Diğer formatlar ile karşılaştırıldığında sıkıştırma oranı düşüktür, pil ömrünü uzun tutmak amacı avantajıdır.



ASF – Multimedya Microsoft tarafından Windows Media için geliştirilmiştir.



AVI – Görsel-işitsel veri konteyner. 1992 yılında Microsoft tarafından windows medya stratejinin bir parçası olarak geliştirildi.



DIVX – Yeni versiyonları MPEG-4 Bölüm 2 ile uyumlu filmin görüntü sıkıştırma yöntemi, yaklaşık 90 dakika ve neredeyse DVD kalitesinde normal bir filme CD ye sığdırma olanağı sağlar. Ayrıca Internet üzerinden video iletimi için kullanılır.



FLV – Flash Video film dosyası internet üzerinden video dosyalarını dağıtmak için kullanılır. Macromedia tarafından oluşturulan ve Nisan 2005 yılında şirket üzerinden aldıktan sonra, Adobe Systems tarafından geliştirilmektedir.



M2TS – Format yaygın olarak Blu-ray ve AVCHD HD videolarda kullanılmaktadır.



MKV – Matroska – bir video veya ses formatlarını depolama multimedya konteyneri. Matroska dosyaları (ses ve video ile birlikte)


ve menü (DVD gibi)



MOV – Bu QuickTime biçimidir. Genellikle iMovie de Mac, ancak oluşturulan diğer video programları da bu formatta film kaydedebilirsiniz. Herhangi bir ek dönüşüm olmadan bu dosyaları YouTube'a yükleyebilirsiniz.



MP4 – MPEG-4 Bölüm 14 multimedya taşıyıcısıdır.



MPEG – Ses ve video kodlama için standartlar geliştirmek ve ISO grup tarafından onaylanan yaygın ses ve video kaydı için bu format kullanılır.



MPG – Multimedya ses içeren dosyaları ve video uzantısı.



MPEG-1 Formatında video codec.



OGM – konteyner Tobias Waldvogel tarafından geliştirilen OGG konteyner dayalı.



QT – Multimedya konteyner dosya biçimi Apple tarafından geliştirilmiştir.



RealMedia konteyner uzun bir versiyonudur RMVB – konteynerç



RM – RealMedia bir biçimdir RealNetworks tarafından geliştirilmiştir. Genellikle RealAudio ve RealVideo streamings saklamak ve aynı zamanda sık sık internette streaming için kullanılmıştır.



WMV – Windows Media Video – Video sıkıştırma formatı Microsoft tarafından geliştirilmiş.



AC3 – Ses codec en DVD'lerde kullanılan. Genellikle Dolby Digital Ses Sıkıştırma-3, Dolby Digital veya A/52 olarak da bilinir.



AAC – Ses veri sıkıştırma algoritması. Bu özellikleri 1997 yılında yayınlanmıştır. AAC MP3 bir devamı olarak tasarlanmıştır. Bu


benzer veri büyüklüğü daha iyi ses kalitesi sunuyor.



AIFF – Ses dosyası biçimi IFF (Electronic Arts Değişim Dosyası Biçimi) Apple ile işbirliğine dayalı.



AMR – Ses dosyaları için kayıt formatı, cep telefonlarında kullanılır.



APE – Monkey's Audio dosya uzantısı – kayıpsız ses codec. % 40 dan% 50 dosya boyutunu küçültür.



CDA – CD standart bir dijital ses kayıt.



FLAC – Çözücü Ogg ailesinin kayıpsız ses sıkıştırma formatı.



Youtube bilindiği üzere dünyanın en çok video indirme ve müzik dinleme sitesi. Youtube ile video indirmesi yapan kullanıcılar uzantıları (MP3, MP4, AVM,FLV,3GP,) sebebiyle tüm elektronik cihazlarda çalışmamakta. Bu yüzden bir dönüştürücü (çevirici) programına ihtiyaç duymaktalar. Bununla ilgili işlem detaylarını sizlerle haberimizde paylaştık.






#Youtube MP3 dönüştürme
#Youtube
#Youtube MP3
8 yıl önce